Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAZNAJTE DA LI STE ENERGETSKI POVEZANI SA BIVŠOM LJUBAVI -OVI ZNAKOVI POKAZUJU: Prekinite nit i sprečite lomljenje srca

Saznajte da li ste sa nekim u energetskoj vezi - ovaj vid povezanosti ostaje i nakon raskida, a evo kako ga prekinuti!

 energetska veza_1826033342 Izvor: Shutterstock

Energetska veza nastaje kada osoba prodre duboko u vašu dušu. Veruje se da se to dešava, na primer, nakon seksa. Međutim, to može biti bilo koja vrsta energetske veze između dvoje ljudi, čak ne mora biti ni nužno romantična. Na primer, možda ste poznavali osobu u prošlom životu, a sada ste je sreli da biste rešili ono što niste uspeli da uradite pri prvom susretu. Kada ste sa nekim energetski vezani javljaju se određeni znakovi. Prvi je snažna privlačnost i snažna reakcija na osobu. Na primer, možda ćete se odmah opustiti sa tom osobom, iako ste se tek upoznali. Štaviše, ova osoba može vam se učiniti poznatom, a njene reči će vma biti bvažne, možda će susret sa njom predstavljati prekretnicu za vas. Neki deo vas takođe može pomisliti da vam nešto nedostaje kada te osobe nema u blizini. Zbog toga, osećaj energetske povezanosti može postati bolan; možda ćete se osećati preopterećeno, negativno i nepovoljno kada ste sami.

Pročitajte još

Prema zakonu Univerzuma, sve ljude srećemo iz nekog razloga. Svaki susret donosi određenu svrhu, ali to ne mora da znači da ćemo sa tom osobom "živite srećno do kraja života". Neke ljude srećemo radi iskustva, neke radi važnih lekcija. Ako smatrate da imate jako jaku energetsku vezu sa nekim, ali odnos ne uspeva ili osoba ne želi da bude sa vama, morate da poštujete njen izbor.

Moguće je da osećamo energetsku vezu, ali prijateljstvo i ljubav su nestali. U ovom slučaju ne bi trebalo da pokušavate da zadržite osobe na sve moguće načine. Umesto da pokušavate da održite taj odnos samo zbog energije vezanosti koju osećate i trošite vreme na ljude koji vam ne uzvraćaju ljubav, oslobodite se tog tereta i otvorite srce za nove ljude. Možda će vam oni doneti ono što zaslužujete, a to je smao prava ljubav. Ne plašite se d aizgubite ono što vam ne prija, samo zbog energetske vezanosti.

Međutim, energetska veza je znatno jača od fizičke bliskosti, ona može da opstane čak i nakon rastanka dva partnera. Raskidi mogu boiti bolni, a energetska veza ostaje i mnogo je teže prekinuti je. Znak da i nakon rastanka imate energetsku vezu jeste to što razmišljate često o bivšem partneru ili se on pojavi u trenucima vašeg života kada ste već preboleli. Ukoliko se ponovo upustite u ovu vezanost, možete upasti u krug zabluda i iluzija, i ponovo se naći na početku.

Pročitajte još

Postoje mnoge prakse koje vam mogu pomoći da prekinete energetsku vezu sa nekim. Jedna od popularnijih je vežba praznih stolica. Za nju će vam trebati dve stolice: na jednoj ćete sedeti, a na drugoj zamislite da sedi osoba (bivši partner) ​sa kojim želite da prekinete energetsku vezu. Važno je da stolice stoje jedna naspram druge, a vi vizualizujte drugu osobu što detaljnije. Nakon toga počnite naglas da govorite sve što je sa njim povezano. Sve dobro ili loše što biste hteli da mu kažete. Sve što vam leži kao kamen na duši. Kada se vaš monolog završi, morate se zahvaliti ovoj osobi za sve što je učinila za vas; za iskustvo koje sam vam pružio i za lekcije koje ste naučili. A onda ustanite, zamislite da sada postoji nit između vas i prekinite je. Ili možete uzeti pravu nit, vezati je od jedne do druge stolice i iseći je na kraju vežbe. Ukoliko je potrebno vežbu ponovite više puta. Osetićete olakšanje!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj