Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MISTIK OŠO RAZREŠAVA VEČITU MISTERIJU - OVDE NAJČEŠĆE GREŠIMO U LJUBAVI: Evo kako voli muškarac, a na koji način žena!

Autor Vanja Ostojić

Čuveni mistik Ošo otkrio je svoje mišljenje o načinu na koji vole muškarci i žene, smatrajući da postoji ključna razlika i da na tome počivaju mnogi nesporazumi.

 Mistik Ošo otkriva kako voli muškarac a kako žena Izvor: shutterstock, you tube /prt scr / osho international

Ljubav kao bezuslovno voljenje drugog bića različito doživljavaju muškaraci i žene, smatra mistik Ošo. Kada bismo znali razliku, mnogi nesporazumi bi mogli da budu izbegnuti, kao i mnoga izneverena očekivanja. Mnoge žene misle da su muškarci neosetljivi i da jedino žele slobodu. To su svakako nepotrebne generalizacije, ali hajde da vidimo šta kaže Ošo.

Pročitajte još

Kako voli muškarac?

Prema Ošu, za muškarca je ljubav jedna od mnogih stvari u njegovom životu. On može da radi mnogo toga- da bude kreativan, da stvara, piše, slika, komponuje... i to radi ne zato što to voli, već zato što to za njega ima određenu vrednost i ni na koji način nije povezano sa ljubavlju. Za muškarca je ljubav prijatan dodatak života, ne možemo reći da on ne zna da voli. Ali, smatra Ošo, ako muškarac nema ljubav, njegovu pažnju će podjednako zaokupiti druge stvari kojima će se u potpunosti predati i neće se osećati nepotpunim zbog toga.

Saznajte i...

Kako voli žena?

Prema Ošu, ljubav je za ženu smisao života, bilo da je u pitanju ljubav prema osobi, poslu, hobiju, umetnosti… Sve što radi, žena radi iz duboke ljubavi, jer to voli. Sve što stvori je izraz njene ljubavi. Međutim, Ošo ističe da, za razliku od muškarca koji kada nema ljubav zadovoljstvo nađe u drugim stvarima, žena to ne može. Ona može da bude najuspešnija u poslu, priznata, ali da opet bude nezadovoljena, ukoliko u njenom životu nije prisutna ljubav.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj