Često želimo da znamo da li se nekome dopadamo, kakva osećanja gaji prema nama, da li je iskren u ljubavi, da li nas zaista voli... Na sva ova pitanja najčešće ćete dobiti odgovor ne rečima,. već postupcima simpatije ili partnera.

Ipak, ukoliko želite lakše da saznate njegove emocije, a da ne postavite pitanje direktno, možete postaviti jedno trik pitanje: "Šta misliš kakva treba da budem?"

Pažljivo slušajte njegov odgovor, jer od njega zavisi kako vas muškarac zapravo doživljava i kakva osećanja neguje prema vama.

Postoji niz opcija kako može odgovoriti i šta može sve nasvesti, ali odgovor se uglavnom može svesti na dve opcije:

Prva jeste kada, u odgovoru na vaše pitanje, muškarac počne veoma aktivno da govori da, po njegovom mišljenju, treba da budete negovani i fit, ženstveni, ekonomični, nežni, brižni, ljubazni, seksi i slatki u u isto vreme, a takođe da bude zainteresovani za sve što on voli, da se dopadnete njegovim prijateljima i porodici, kao i još mnogo zahteva sa spiska osobina njegove žene iz snova.

Druga opcija jeste da će reći da samo morate biti ono što jeste, jer se zaljubio u vas baš takvu. A ako želite da promenite ili poboljšate nešto u sebi, onda će vas, naravno, podržati i rado će vam pomoći ako vas to zaista čini srećnijim, ali, po njegovom mišljenju, vi ste već lepi i samo treba da budete srećni.

Da zaključimo, muškarac koji iskreno voli ženu i iskreno joj želi sreću jeste onaj koji je prihvata baš takvu kakva jeste, sa svim vrlinama i manama. On će vam rado dati avet, pomoći vam da radite na svom razvoju, izborite se sa određenim strahovima i blokadama, ali nikada neće insistirati da se vi menjate i tako izgubite svoju pravu prirodu.

Naravno, nije od jedinog značaja samo vaš odgovor na ovo pitanje, već i kako se muškarac ponaša prema vama, odnosno da li svojim postupcima i trudom pokazuje i ono što govori.

Prihvatiti osobu i zavoleti je takvu kakva jeste, od ključnog je značaja u izgradnji zaista harmonične i srećne veze.

Izvor: Sensa