U životu ostvarujemo dve vrste kosmičkihveza, to su karmička i kosmička.

Karmička srodna duša je neko ko dolazi da vas nauči nedovršenoj lekciji i uravnoteži vašu karmu. Sa ovom osobom veza je turbulentna i nestabilna, ali postoji snažna privlačnost. Iako ovaj odnos retko kada može da opstane, on nam donosi važne lekcije i životne promene. Svrha karmičke duše je da nas na teži način nečemu nauči, da nas suoči sa negativnim, našim strahovima, lekcijama iz prošlosti, ali u cilju pšoboljšanja.

Kosmička srodna duša je neko sa kojim imate osećaj da se poznajete celog života. Razgovori i ceo odnos se odvijaju prirodno. Ova osoba u vaš život može ući neočekivano, ali odnos je snažana, poseban. Prepoznaćete je po znakovima sinhroniciteta, moguće je da ćete imati slične datume rođenja, ponavljanje određenih brojeva, slične životne situacije... Kada razgovarate sa svojom srodnom dušom ili ste u njenoj blizini, možda ćete osetiti osećaj dovršenosti i jedinstva sa ovom osobom. Možda čak doživite iznenadnu smirenost ili utišanost u sebi, ovo je vaša srodna duša koja vas vraća u ravnotežu i leči vaše prošle emocionalne i mentalne ožiljke.

Kosmička srodna duša daje nam isceljenje i toplinu koja nam je potrebna da rastemo - ona nas približava našem pravom ja. Pomaže nam da porazimo ono negativno u sebi, i uči nas kako da se uzdignemo do novih visina.

Kako privući kosmičku srodnu dušu - evo nekoliko smernica koje postoje u zakonu privlačenja:

Boje koje treba da nosite: ružičasta, plava, ljubičasta i zelena. Ove boje zrače na višoj frekvenciji i pomoći će da vratite ravnotežu i sklad, i tako otvorite sebe za susret sa kosmičkom srodnom dušom.

Izgovarajte afirmacije za privlačenje ljubavi. Možete napraviti i svoje lične afirmacije kako biste reprogramirali svoju podsvest da prihvati ljubav i oseti kosmičke veze.

Slušajte ljubavnu frekvenciju od 528 Hz i očistite svoju srčanu čakru.

Iskreno pogledajte sebe i težite ka samopoboljšanju - svakog dana, uvek i svuda težite ličnom razvoju.

Izvor: Sensa