Svi želimo nekoga na koga možemo da se oslonimo i kome možemo da verujemo. Uporno tragamo za receptom kako da osoba koja nam se dopada poželi sa nama ozbiljnu vezu. Stručnjaci navode da su ova 3 načina ključna.

Dajte mu do znanja da vam je potreban

Muškarcima je veoma bitno da znaju da su vam potrebni i da mogu da vam pomognu. Žele da budu prihvaćeni baš takvi kakvi jesu. Niko ne voli da ga neko ugnjetava ili s druge strane da bude hladan i nedostupan. Pustite partnera da ponekada bude vaš Supermen.

Verujte mu

Jedan od najvećih poklona koje dajemo partneru je poverenje. Ako ste u vezi, dajte mu slobodu da se bavi svojim hobijima i da ima odvojeno vreme za društvo. Ako mu zaista ne verujete zato što vas je svaki put izigrao i nasamario onda treba da preispitate da li ste u pravom odnosu, piše sajt YourTango.

Poštujte ga

Uverite se da zna da ga cenite zbog svega što radi i zbog toga ko jeste. Poštovanje je najvažnije jer je ključno za kvalitetan odnos. To je nešto što morate pokazati svojim postupcima. Na primer, lojalnost je važna komponenta poštovanja. To znači da nikada ne omalovažavate ili ismejavate partnerove stavove, sklonosti, sposobnosti ili interese - ni privatno, a svakako ne javno. Vi ste tim, a članovi tima jedni druge štite. 

Saznajte koje ženske mane muškarci obožavaju.

BONUS VIDEO:

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu Kurir televizija

 Sensa/A.S.