Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 načina da lošu KARMU pretvorite u pozitivnu: evo kako se stvara dobra sudbina

Bez obzira kakvu ste karmu doneli u ovaj život, možete to promeniti. Evo kojih 7 stvari pomažu da stvorite dobru karmu...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sav spiritualnirad se svodi na stvaranje bolje i srećnije osobe u sebi. Lakše je nego što se čini!

Pre svega ne smemo u svemu što nam se događa videti lošu karmu. Jasno moramo razdvojiti karmičke teškoće od onih koje stvaramo svojim lošim izborima, odlukama i delovanjem. Uvek moramo biti u stanju razdvojiti vlastite greške i kad smo žrtva loših okolnosti. Nije sve što nam se događa karmički balast.

Mnogi ljudi vide sebe kao žrtve lošekarme, nemoćne da to promene. Nije istina. Bez obzira kakvu ste karmu doneli u ovaj život, možete to promeniti. Doslovno značenje karme – "čin" – podrazumeva potencijal za promenu, a promena se postiže stvaranjem dobre karme.

Kako to činiti?

Povezane vesti

Na mnogo načina, nabrojaćemo samo neke….

1. Vodite svoj spiritualni dnevnik

Svaki put se nagradite za pobedu nad svojim slabostima i za dobre odluke i istrajnost u odluci.

2. Činite dobra dela

Ovo je najlakši i najbolji način stvaranja dobre karme… Ako širite pozitivnu energiju, primićete tu istu pozitivnu energiju natrag, možda ne odmah, ali sigurno kad vam bude najviše trebalo.

Pomagati možete na puno načina, od pomoći starijoj osobi da pređe ulicu, davanju sirotinji, pomaganju beskućnika, učestvovanju u humanitarnim akcijama, itd… dajte i dobićete.

3. Poslušajte Univerzum ili vlastitu intuiciju

Ako vas ljute beskrajna čekanja u dugim redovima ili čekaonicama, umesto da se ljutite i prigovarate, razmislite o tome što vam Univerzum pokušava reći (lekcije strpljenja, možda?).

Lekcije koje treba naučiti su oko vas – trebate samo čuti poruke, pravilno ih protumačiti i primeniti.

4. Promenite nešto u svom životu, naučite nešto novo, upoznajte nove ljude

Ako posećujete ista mesta svaki dan, vidite iste ljude i činite iste stvari i ako primećujete da imate “lošu sreću”, stalno privlačite slične ljude i ponavljaju vam se slični ili čak isti neželjeni događaji… promenite stvari.

Univerzum vam možda pokušava pokazati postoji li nešto što biste trebali prestati činiti, ili da postoji nešto drugo s čime biste trebali započeti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj