U jednom od svojih predavanja poznati guru i jogi Sadguru istakao je koliko je važno svaki dan započeti sa pozitivnim vibracijama, a posebno je naglasio značaj jedne misli, rečenice: "Gde god danas da krenem, stvoraću mir, ljubav i radost."

Uprkos životnim olujama, važno je da stalno težimo pozirivnom, da sredimo svoje misli od negativnosti, svoje reči, postupke, emcoije, svoju energiju. Samo tako možemo povećati šanse da ostvarimo ono što želimo. Sadguru otkriva kako da napravimo taj balans i podstaknemo ispunjenje željenih stvari u životu:

"Ako padnete sto puta na dan, šta ima veze? Za čoveka sa svrhom ne postoji misli o neupehu. Ako padnete stotinu puta, naučićete stotinu lekcija. Ako se posvetite kreiranju stvari koje su vam zaista važne, vaš um će biti organizovan. Jednom kada organizujete svoj um, način na koji razmišljate postaje način na koji se osećate - tada i vaše emocije postaju organizovane. Kada su vaše misli i emocije organizovane, vaša energija je organizovana i usmerena na pravi način. Kada organizujete misli, emocije i energiju, onda je i telo organizovano. Kada su ove 4 stvari zajedno sređene i usmerene u jednom pravcu, imate fenomenalne šanse da ostvarite ono što želite." - objasnio je Sadguru.

Vi ste kreator svog života - ne zaboravite to!

U video prilogu ispod pogledajte šta Sadguru ističe kao najveću grešku ljudi, šta je ono što nas spračava da budemo srećni!

Izvor: Sensa