Danas je 7. jul, datum u kojem imamo magičan niz 7-7, a numerolozi otkrivaju šta on znači i kakvu energiju donosi.

Sedmica je moćan broj koji simbolizuje mudrost, istinsko razumevanje univerzalnih energija i unutrašnju ravnortežu. Niz brojeva 7-7 poručuje da treba utišati svoj um kako bismo postigli bolju svest i unutrašnji mir.

Ovaj niz poručuje da ste na dobrom putu i motiviše vas da ostvarite svoju višu svrhu, odnosno privučete ispunjenje onoga što želite. Kada vidite niz 7-7, simbolično se veruje da je to znak sreće, ali i poruka da treba poslušati svoju intuiciju, zaviriti u podsvest i oslušnuti šta nam to šapuće unutrašnji glas.

I u ljubavi, ovaj niz brojeva prema numnerolozuima predstavlja dobar znak. Naglašava da ste trenutno na pravom mestu i da je vaše srce tamo gde treba da bude. Šalje vma poruku da pošaljete ljubav i da će vam se ona dvostruko vratiti. datum je posebno pozitivan za slobodna srca koja traže ljubav, pa danas obavezno zamislite romantičnu želju i širite na svakom koraku energiju ljubavi.

U numerologiji, ovaj broj nosi energiju lične slobode. Takođe oličava introspekciju, senzualnost i avanturu. Da zaključimo, 7-7 ukazuje da je na pomolu uspeh, bilo u karijeri ili vezama, zato nastavite da radite ono što ste radili i nastavite da imate zahvalnost za blagoslove koje ste već dobili. 

Izvor: Sensa