11 se u numerologiji smatra glavnim brojem, a njegova energija je pozitivna, moćna i simbolizuje sreću na višem nivou. 1. januar u kojem imamo niz 1-1 zbog toga je magičan dan za vizualizaciju i manifestovanje želja. Broj 11 je glavni broj koji je povezan sa karmom. Ovaj broj je i simbol duhovnog buđenja. Pojava ovog broja ukazuje da treba da se posvetimo duhovnom, emotivnom i ličnom razvoju. Vreme je da pronađete svoju životnu svrhu i iskoristite je u svoju korist, a lekcije koje 1.1. naučite, značiće vam tokom cele godine.

Ovaj broj se smatra simbolom visoke energije, intuicije, entuzijazma i kreativne energije. Danas je važno d aiskoristite kreativnost za ispunjenje svojih želja i čuda s emogu dogoditi ako se potrudite. Takođe, 11 je broj intuicije, pa na ovaj datum treba pažljivo pratiti znakove i smernice koje nas mogu odvesti ka željenoj stazi života.

Danas morate obratiti više pažnje na svoje misli i ideje i trebali biste biti optimističniji. Važno je da verujete u svoje sposobnosti! Jedan od zadataka za magični 1.1. jeste da se distancirate u životu od svih negativnih ljudi, ali i da izbacite negativna sećanja iz svog uma. Ukoliko ov uradite, bićete slobodni, rasterećeni i otvoreni, pa u 2022. možete postići ono što želite.

Niz 1-1 pozitivno utiče i na ljubavni život. Numerolozi otkrivaju da se na ovaj dan mogu rešiti razni problemi koje ste imali u vezi, kao i da se možete ohrabriti za novu ljubav. Važno je samo da otpustite stara loša iskustva i postanete svesni da je LJUBAV vaša snaga i zasluga!

Ne zaboravite da zamislite želju!

Izvor: Sensa