Pred nama je poseban dan: 11. 11. 2023. godine. Broj 11 se smatra posebnim brojem u numerologiji. Njegova vibracija olakšava ispoljavanje naših želja. Broj 11 u numerologiji označava duhovni razvoj i ukazuje na promenu. Dana 11.11. ova energija je udvostručena, pa ovaj dan može biti posebno povoljan i obećavajući.

Na današnji dan naše misli mogu imati posebnu moć manifestacije. Hajde da razmislimo o tome šta želimo da stvorimo u ovom trenutku – i za sebe i za svet. Pošaljimo dobre misli u svet i one će nam se vratiti!
Naše misli imaju moć da oboje svet oko nas. Ako se potrudimo da u nama prevladaju misli pune ljubavi, videćemo više ljubavi u svetu.
Ali kada se pojave mračnije misli, one pune krivice i straha, hajde da ih i prihvatimo, priznamo, ne odgurujmo ih od sebe, već ih primetimo, osetimo i dozvolimo im da nam prenesu svoju poruku.

11. novembar je savršeno vreme da provedemo malo vremena razmišljajući o tome šta želimo u životu. Šta biste želeli da promenite, šta želite da budete drugačiji, koje nove početke biste želeli da uspostavite? Hajde da razmislimo i o tome kako se naš život promenio u poslednje vreme, koliko smo porasli i promenili se za ovu godinu ili dve. Kroz koje smo teške trenutke prošli i koji su bili lepi? Hajde da se zahvalimo na hrabrosti, ali i greškama iz kojih smo mnogo naučili.

Promena i prihvatanje - ovo je suština igre života. Slavimo svaku našu malu pobedu. Istovremeno, razmislimo kako dalje, koji korak je u ovom trenutku neophodan. Sada je vreme da ponovo naučite da igrate igru života, da se malo više opustite u njoj. Nemojmo ni na trenutak upadati u dramu i ozbiljnost. Budimo kreativni i razmišljajmo van okvira. Vibracija 11.11. traži od nas da manifestujemo više radosti, smeha i kreativnosti u našim životima.

Možda će vas znaimati i koja 4 znaka će sresti svoju blizanačku dušu pre 11. 11. 2023. godine.

Sensa

BONUS VIDEO: