Feng šui praksa okrenuta je balansu i dobroj energiji, pa tako postoji i preporučena mentalna vežba koja vam može pomoći da prizovete novac i obilje. Iako bi većina nas rekla da učimo iz svojih grešaka, ne treba da se okružujete podsetnicima na svoje neuspehe. Uklonite sve tragove negativnih performansi na poslu ili drugih stvari koje su loše pošle tokom vaše poslovne prakse. Na ovaj način ćete da se oslobodite negativnih misli i podsetnika, a okružićete se pozitivnim podsetnicima na ono što ste dobro uradili, podstičući sebe da u budućnostiradite pozitivnije stvari, navodi se na sajtu Business & Branding.

Najbolji način da se uskladite sa svojim ciljevimaje da se fokusirate ka napred i nikada ne gledate unazad. Fokusiranjem na sve divne mogućnosti koje se mogu desiti u vašem poslu i životu uliće u vaše svakodnevne aktivnosti pozitivnu energiju.

Pročitajte neku dobru priču o uspehu i citate preduzetnika kojima se divite i postavite ih po svom radnom prostoru da biste se podsetili da je sve moguće i da ste vi možda upravo sledeća priča o uspehu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

DA LI JE MOGUĆE UŠTEDETI NOVAC U JANUARU? Stručnjaci otkrili najefektivnije načine da ne ostanete PRAZNOG NOVČANIKA Kurir televizija

 Sensa/L.S.