Proleće 2022. obećava da će biti veoma povoljno sa astrološke i energetske tačke gledišta. Da biste u potpunosti iskoristili sve njegove potencijale,  morate se na vreme pripremiti za to. Evo kojih 5 stvari treba da uradite pre početka proleća:

1. Očistite svoje misli

Proleće je vreme oslobađanja i transformacije. Prva stvar koju treba da uradite pre početka proleća je da očistite svoje misli od negativnih razmišljanja i briga, od svega što vas sprečava da idete napred. Duhovno očišćenje je iznad svega – zapamtite ovo.

2. Uravnotežite ishranu

Kako se bliži proleće, počnite polako da menjate svoje navike u ishrani, jedite što manje teške, masne I brze hrane. Dodajte više povrća i voća, što manje termički obrađenog i povećajte unos vode. Uradite analize krvne slike i proverite s lekarom da li vam je potrebna suplementacija. Potrebno je dosta vremena da bi ona dala efekta, stoga počnite što pre. To će uticati na vašu intelektualnu i fizičku produktivnost i pomoći da se efikasnije borite protiv virusa.

3. Osvežite svoj izgled

Proleće je vreme cvetanja prirode. Ne samo da ona cveta, nego i mi. Veoma je korisno pre početka proleća promenite nešto na sebi. Promena ne mora biti drastična, dovoljna je samo nova frizura, nekoliko novih aksesoara ili komada odeće. To će vam sigurno podići raspoloženje, više ćete se sviđati sami sebi, imaćete više samopouzdanja.

4. Počnite da se bavite sportom

Ako već niste, naterajte se, bar sada, kada je dan sve duži a temperature blaže da izađete iz kuće i budete fizički aktivni. BIlo da je u pitanju brzi hod napolju, odlazak u teretanu ili na neki grupni program poput pilatesa, aerobika I slično, prijaće vašem telu. Važno je i za zdravlje, za bolje raspoloženje, a tek onda na redu dolazi fizički izgled. Nemojte ići preko svojih granica, krenite umereno i budite strpljivi.

5. Sredite kuću

Čistite prostoriju po prostoriju. Sigurno se tokom zime nakupilo dosta prašine, ali i nepotrebnih stvari koje ste bespotrebno gomilali. Pregledajte i ormane, odeću i obiću koju više ne nosite ili dugo stoji nenošena. Rešite se viška stvari, pokvarenih električnih uređaja, starih novina, računa, dotrajalog posuđa… Oslobodite prostor za novu energiju!

Izvor. Sensa