Čitanje bajki i gledanje crtanih filmova inspirisanim istim oduvek je osvajalo srca, posebno ako ste nežna i romantična duša koja živi za maštu i ljubav. Vaš omiljeni Diznijev crtani film može otkriti nešto zanimnljivo o vašem karakteru, kako posmatrate svoju idealnu vezu i šta očekujete od ljubavnog odnosa:

Naveli smo nekoliko crtanih filmova - pronađite svoj omiljeni i otkrijte šta vam poručuje:

● Lepotica i zver - Dobar izgled nije dovoljan da biste imali sreće u ljubavi i vi to znate. Kada tražite partnera, želite da vaš partner uvek ima o čemu da razgovara sa vama, da razmenjujete staove, imate slična interesovanja i hobije, da ceni vašu inteligenciju. Površna ljubav nije za vas. Sigurno ćete čekati nekoga ko je zaista vredan vašeg vremena i energije.

● Tarzan - Ako vam je ovaj Diznijev crtani film omiljeni, onda snažno podržavate ideju da se suprotnosti spajaju. Na kraju krajeva, ne želite da izlazite sa nekim ko mnogo liči na vas, već želite autentičnu osobu sa kojom ćete zajendo rasti i napredovati. Želite da vam partner pokaže neke nove horizonte i otkrića sveta, da posmatrate sve na novi način. Čak i ako ste vi i vaš partner potpuno različiti, stalno ćete se učiti i dopunjavati.

● Kralj lavova - Možda ćete započeti vezu sa svojim najboljim prijateljem, jer ga poznajete tako dugo i razumete se u potpunosti. On vas poznaje bolje nego što sami sebe poznajete. Vas dvoje možete ostati zajedno zauvek jer ste više od para. Takođe ste saputnici i istomišljenici. Prijateljstvo je ono koje će održati vašu ljubav dugo.

● Aladin - Da li najviše volite ovaj Diznijev crtani film? To znači da se previše trudite da impresionirate druge, a spolja to izgleda smešno, jer većina ljudi bi radije videla pravog vas nego vašu masku. Ali ako spokažete sebe u pravom svetlu, onda ćete upoznati nekoga ko vas zaista voli. Prestanite da potcenjujete sebe. Vi ste pravo blago! Ako obećate da ćete biti iskreni sa budućim partnerom, onda će vaša ljubav trajati ceo život.

● Herkul - Ne privlači vas pomisao na večeru uz sveće. Vaša ideja o romantici je zajedničko putovanje, pecanje ili aktivna šetnja planinama. Nećete izgubiti nezavisnost kada nađete ljubav svog života. Naravno, podržaćete i podržati partnera, kao što će on vas, ali ćete i jedno drugom dati prostora da se osećate slobodno. Obojica možete da se dobro brinete o sebi.

● Mulan - Ako volite ovaj Diznijev crtani film, osoba vaših snova vam je možda pred nosom, ali možda i sami to već znate. Verovatno vam je nedostajao neko vreme, ali ste se plašili da on ne oseća isto prema vama. Jednog dana će primetiti koliko ste neverovatni. I bićete veoma ljuti na sebe što ovo ranije niste razumeli. Zato ne gubite nadu. Morate biti strpljivi ako želite da sačekate pravu ljubav.

● Život buba - Započećete vezu sa nekim ko je oduvek važio za osobu koja je drugačija od vas. Ali čim započnete romansu, odmah ćete shvatiti kako ste stvoreni jedno za drugo. Ne morate se ni boriti za njegovu pažnju, jer ćete za partnera postati ceo svet. Međutim, imajte na umu da su u partnerstvu obe osobe ravnopravne, pa stoga tražite ravnotežu i harmoniju kako bi veza funkcionisala.

● Pokahontas - Ako vam je ovaj Diznijev crtani oduvek bio omiljeni, onda vas nije briga šta mozak, intuicija ili roditelji pokušavaju da vam kažu. Uvek slušate samo svoje srce. Ponekad se završi neuspešno, ali jednog dana će sve funkcionisati savršeno. Upoznaćete nekoga ko će vam izgledati kao "pogrešan izbor", ali će zapravo biti vaš vitez u sjajnom oklopu. Nije važno šta ostatak sveta misli o vašoj vezi. Dokle god ste srećni, ne obazirete se na komentare okruženja.

● Priča o igračkama - Ne smeta vam da budete vuk samotnjak jer mislite da nema ničeg posebnog u romantičnoj ljubavi. Sve dok imate prijatelje, sasvim ste zadovoljni životom. Vi ne žalite ako ste sami, ali kada se prava ljubav pojavi sve se menja. Tada ćete osetiti poseban ritam sra i znaćete da ste na dobrom putu.

Izvor: Sensa