Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAPAMTITE OVE DATUME- ONO ŠTO SANJATE OVE NOĆI, OSTVARIĆE SE:  Vreme je za ispunjenje želja i potajnih nada!

Evo koje značenje će imati snovi koje budete sanjali u periodu od 23. do 27. februara

 Koje značenje će imati snovi od 23 do 27 februara Izvor: Shutterstock

Svaki san nosi svoje značenje, neku svoju priču. Može biti odraz naših želja, briga, onoga o čemu razmišljamo ili o čemu nesvesno razmišljamo. Evo na koje noći treba obratiti pažnju, velika je verovatnoća da ćemo tada sanjati snove koji će se ostvariti:

Pročitajte još

Noć između 23. i 24. februara

Snovi koje sanjate ove noći su varljivi, nemojte im verovati. Prilikom njihovog tumačenja vodite se time da je najverovatnije da se ostvari upravo suprotno od onog što ste sanjali.

Noć između 24. i 25. februara

Snovi koje sanjate ove noći biće vam putokaz- u smislu da li koristite dobro svoje potencijale i talente ili ih traćite. Prijatna slika, na primer šetnja livadom ili kupanje u bistro vodi znači da ste na pravom putu. Ali, ako sanjate da ste se izgubili u šumi ili negde drugde, to je znak da ste na životnoj raskrsnici skrenuli u pogrešnom pravcu i da, možda, treba da se vratite na početnu tačku i krenete iznova.

Saznajte i...

Noć između 25. i 26. februara

Snovi koje sanjate ove noći imaju 50 odsto šanse da se ostvare. Ako usnite nešto uznemirujuće, opterećujuće, loše, onda se, kažu astrolozi, najverovatnije neće ostvariti, a ako sanjate nešto lepo, prijatno, ugodno, onda su velike šanse da postane java.

Noć između 26. i 27. februara

Ono što budete sanjali tokom ove noći odražavaće realnost- na primer, ako sanjate da niste sigurni u sebe, to je istina. Ukoliko sanjate da ste previše sigurni u sebe toliko da to prelazi u gordost, znajte da vas tako drugi ljudi vide. Večerašnji snovi zapravo će biti vaše ogledalo. Onako kako sanjate sebe, tako vas drugi doživljavaju. To je prilika da promenite nešto u svom ponašanju, stav prema sebi, da budete otvoreniji, sigurniji u sebe ili pak skromniji.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj