Svi imamo dane kada se osećamo bez veze, razočarano, tužno, neraspoloženo da bilo šta radimo, da se pokrenemo... Možda i ne znamo tačno šta nije u redu, ali osećamo da smo obavijeni nekom negativnošću. Na sve oko sebe gledamo crno, svoje uspehe ne vrednujemo, iako bismo trebali. U tim trenucuima najčešće se setimo neke osobe s kojom se upoređujemo, tražimo sebi mane, a vrednujemo tuđe osobine i postignuća... Setimo se i svojih promašenih ljubavi i neuspeha, svi dođu udruženi da nas podsete na loše stvari...Na taj način tonemo sve dublje u nezadovoljstvo. 

U redu je biti neraspoložen. Moramo svim emocijama da damo oduška a ne da ih gušimo u sebi. Ali ne dozvolite da one zagospodare vama! Uvek morate da imate na umu da sve loše prolazi i ništa nije večno, pa samim tim ni loši dani. Morate se potruditi da pronađete trunku svetlosti u tami, tračak nade koji će vas voditi napred. Jer samo tako možemo prrebroditi loše dane i raširenih ruku i otvorenog srca dočekati ono lepo!

Kada se osećate loše i mislite da je sve crno, pročitajte ove moćne poruke popraviće vam dan! Pogledajte ih u galeriji ispod:

Sensa / Canva motivacione poruke nada

Izvor: Sensa