Prsten je nekada bio simbol moći, društvenog statusa, nosili su ga vladari, a zatim je postao komad nakita. Danas ga takođe nose i muškarci i žene, a posebnu simboliku ima onaj poseban prsten- verenički. On je simbol ljubavi, pristanka da svoj život provedemo pored osobe koju volimo.

Izaberite prsten sa slike i saznajte šta on otkriva o vašoj ličnosti:

Prva slika

Želite da zavek ostanete mladi! Veoma ste ženstveni, volite da se lepo oblačite i da izgledate lepo. Ne žalite novac za stvari koje vam se dopadaju, kao ni za skupu kozmetku i tretmane kako biste što duže ostali mladoliki. 

Savet: Lepo je voditi računa o sebi, ali nemojte da zarad lepote, koja je prolazna, zapostavite svoje druge kvalitete niti da isključivo spoljašnju lepotu tražite na drugima. Radite na svom obrazovanju, usavršavajte se, razvijajte emocionalnu inteligenciju i empatiju. Radite na tome da prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

Druga slika

Ambiciozni ste i sanjate o velikom uspehu! Emocije žive u vama podjednako kao i briljantan um, branite svoje principe i idite za svojim ciljevima. postavili ste sebi visoke ciljeve i sve ispod toga vam je neuspeh. Ne volite kritiku. Zbog toga često padnete u pesimizam i sve shvatate lično.

Savet: Možda vam teže padaju porazi i poteškoće, ali ne dozvolite da vas obuzmu niti da se ispreče na vašem putu. Naučite da prihvatite kritiku, ona može biti vrlo kontruktivna. Niko ne može baš sve da zna

Treća slika

Želite beuzlosvnu slobodu! Vi birate konciznost i minimalizam. Kako u stilu odevanja, tako i u načinu života, ne volite ništa suvišno, ništa što vas sputava, bila to pravila ili ljudi. Veoma ste veseli, aktivni, uvek u pokretu. Nemate predrasude i živite slobodno.

Savet: Razumite i druge koji nemaju isti tempo života kao i vi i na svet gledaju malo drugačije. Ako vam je stalo do njih, probajte da nađete kompromis. Ponekad morate da znate neke granice, jer tako funkcioniše svet i društvo u kome živite.

Četvrta slika

Imate čelični karakter i gvozdene živce. Osećate nesalomivu želju da sve kontrolišete i širite sopstvene granice. Imate veoma oštar um, brzo reagujete i sposobni ste. U odnosu na ljude postavljate prilično ozbiljne zahteve.

Savet: Morate da se pomirite s tim da ne možete sve da kontrolišete. Kada dođete u takvu situaciju, umesto razočaranosti, prihvatite situaciju kao takvu i naučite da izvučete najbolje iz toga.

Izvor: Sensa