Iako ponedeljak nije najpopularniji dan, on je simbol početka. Ljudi rođeni u ponedeljak pod uticajem Meseca. Ako ste rođeni u ponedeljak, velikodušni ste, prilagodljivi i najverovatnije privrženi porodici.

Izuzeto ste emotivni, pa više slušate srce nego razum. Poput Meseca koji se svakodnevno menja, i vi imate stalne promene raspoloženja, pa vam nije lako da donesete važnu odluku. Ponašate se u skladu sa situacijom. Lako sklapate prijateljstva. Imate više misli na umu, ali vam je potreban neko ko vas inspiriše da ih pokažete. Volite da budete introvertni, a glavna mana je što često želite da ostanete u zoni komfora.

Posao - Rođeni u ponedeljak više se koncentrišu na svoju karijeru jer žele da postignu nove visine i željene ciljeve. Pametno birate svoj posao gde možete zaslužiti poštovanje i zahvalnost. Ne želite da budete lider, ali ste odličan timski igrač. Ono što želite je da pomažete drugima, pa vam odgovara posao u medicini, akademskom polju ili umetničkoj profesiji.

Ljubav - Privlačan ste kao Mesec, često ste u centru pažnje. Na polju romantike, vaši postupci govore više od reči. Volite svog partnera duboko i istinski, ali teško lečite slomljeno srce. Imate veliku sposobnost da svojim mislima impresionirate svoju srodnu dušu i tako živite srećan bračni život.

Zdravlje - Česte promene raspoloženja su uobičajena stvar za rođene u ponedeljak i mogu uticati na vaš rad. Ponekad neočekivano ste bezvoljni, a ponekad je nivo uzbuđenja previsok. Preporučljivo da pijete što više vode.

Srećna boja rođene u ponedeljak je bela.

Izvor: Sensa