Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GRČKU MONAHINJU PITALI SU - KOJE SU NAJVAŽNIJE GODINE U ŽIVOTU SVAKOG ČOVEKA: Njen odgovor iznenadio je mnoge!

Autor Teodora Andrić

Koje su najvažnije godine u životu svakog čoveka - odgovor grčke monahinje starice Gavrile otkriva kada ćete imati sreće!

 Koje su najvažnije godine u životu svakog čoveka. Izvor: Shutterstock

Jedna od najvećih zabluda ljudi, nažalost, jste čekanje na sreću. Da li ste i vi razmišljali da ćete biti srećni kada vam se u budućnosti ostvare neke želje? Dok ste čekali, godine su prolazile. Ova zabluda se najčešće razbija u srednjim godinama kada shvatamo da je mladost proletela. I onda se pitamo šta smo mogoli drugačije...

Pročitajte još

Koliko god da je loše gledati u budućnost, isti tako je negativno i vraćati se u prošlost. Ne preispitujte sebe o prošlosti, ne živite od starih uspomena, sačuvajte ih i nastavite dalje. Iz ovoga se sam nameće zaključak da ćemo jedino biti srećni ako živimo u sadašnjosti, baš u ovom trenutku. Ako živite u prošlosti i budućnosti, onda postoji šansa da svoj život posmatrate kao film. A prilike prolaze pored vas, sjajni trenuci u kojima treba viđše da uživate, na kojima vredi da budete zahvalni.

Kada su upitali grčku monahinju Staricu Gavrilu (Papajanis), koje godine su najvažnije u životu svakog čoveka, ona je mnoge iznenadila odgovorom:

Saznajte i...

"Vreme koje sada proživljavate, osoba koju srećete sada i ovde, posao koji radite u ovom sadašnjem trenutku, oni su uvek najznačajniji u vašem životu."

Osvestite lepotu i moć sadašjeg trenutka, živite u skladu sa njim, zastanite, udahnite - videćete da uvek i svuda možete pronaći radost. To vam zaista može popraviti život.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj