Mentalni uzrast se ponekad može razlikovati sa godinama. Moguće je da ste u srednjim godinama, ali vaša mentalna uzrast je poput tinejdžera. Ili ste u periodu adolescencije, a izuzetno ste zreli, mudri i komunicirate kao da imate više godina. Jedan zanimljiv test može pomoći da saznate kolike su zapravo vaše mentalne godine.

Pogledajte sliku iznad i pokušajte da vidite broj pasa. Koliko pasa vidite na slici?

1. Ako ste videli 4 psa - Ako vidite 4 psa, onda ste mentalno stari 20-25 godina. Vi ste kreativna osoba puna inspiracije. Volite da čitate, slušate muziku i doživljavate nove umetničke forme. Obično ne volite da budete u bučnom okruženju. Više volite da razmišljate i delujete jednostavno.

2. Ako ste videli 5 pasa - Ako vidite 5 pasa na gornjoj slici, to znači da je vaše mentalno doba između 25 i 30 godina. Vi ste jednostavni. Ne volite da komplikujete svoj život, najčešće birate jednostavne odluke – od izbora odeće do emotivnih odluka.

3. Ako ste videli 6 pasa - Ako ste videli 6 pasa, vaša mentalna starost je između 30 i 40 godina. U svom razmišljanju ste direktni, realni i pomalo staromodni. Vi ste osoba kojoj se vaši prijatelji obično obraćaju za savet. Oslanjaju se na vas jer odišete zrelošću i stabilnošću. Imate jaku ličnost i smirenu prirodu.

4. Ako ste videli 7 pasa - Vi ste dete u duši i trenutno ste u tinejdžerskim godinama. Kao dete ili tinejdžer, prirodno ste naivni. Ali, kao deca, vi ste jednostavni i brižni. Ne prihvatate stvari kakve jesu, a ako vam se ne sviđaju, postavljate pitanja. Ovo vas čini sjajnim prijateljem.

Izvor: Sensa