Ovaj test se fokusira na to sa čime ćete se suočiti u trenutnoj životnoj fazi. Izaberite vuka koji vam najviše privlači pažnju i saznajte odgovor:

Vuk broj 1 - Ovo je period manifestacije snage, postoji povećanje energije. Ovo je povoljan period za bilo kakve inicijative, promene. Glavno je da se držite samo svojih stavova, svojih odluka, ne dozvolite da vas bilo ko zavede, čak i ako se osoba krije iza brige za vas ili dobrih namera. Već znate šta je najbolje za vas. Ako se konsultujete, konsultujte se samo sa onima koji se zaista razumeju u temu koja vam je sada važna i daju savete bez cilja da utiču na vas, na osnovu svojih interesovanja. Sada je vreme za aktivnost, za rast, imate priliku da se dokažete u kojoj god oblasti želite.

Vuk broj 2 - Dolazi period rastanka sa fantazijama, snovima, zabludama, period koji će razbistriti um, pomoći da se svet vidi onakav kakav jeste, i odnosi sa ljudima – bez ulepšavanja i vela emocija. To neće uticati na ljubav, privrženost, prijateljstvo, već će pokazati kako možete da poboljšate odnose. Ova nova faza će vam pomoći da ponovo procenite ljude oko sebe, promenite svoj stav prema njima. Tokom ovog perioda neće biti toliko akcije koliko učenja da se živi na nov način, sa novom vizijomživota. Ovo je period transformacije.

Vuk broj 3 - Ovo je period smirenosti i opuštanja, a to vam je potrebno sada. Ako vam se čini da se ništa ne dešava, vreme je za promenu. Ovo je neophodan i važan period za obnavljanje. Zaštitite se od rasipanja resursa. Ovaj resurs će vam uskoro trebati - nakon zatišja dolazi period pozitivne dinamike i kvalitativnih promena. Već ste se trudili da dostignete ovaj nivo - vaš rad će uroditi plodom. To je sticanje novih uvida i prelazak u drugačiji život – odvajamo se od prošlosti da bismo krenuli u budućnost. A u budućnosti dolazi jasnoća, trezvenost, jasno vidite šta želite i kako to postići. Važno je da preuzmete kontrolu nad procesima koji su pod vašom kontrolom, ne plašite se odgovornosti i ne prebacujete na druge ono što morate sami da uradite.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Izvor: Sensa