Jun se zahuktava, a to znači da su pred nama tri vrela meseca leta. A koji dodatak je neophodan u sezoni sunca? Naravno, naočare za sunce. Naočare za sunce su zapravo magičan modni komad ili dodatak, a zahvaljujući njemu sad možete da predvidite kakvo će vam biti leto 2024. Sve što treba da uradite jeste da izaberete naočare za sunce koje vam se najviše dopadaju. Ne pokušavajte da analizirate: slušajte svoj unutrašnji glas - on će vam sigurno dati tačan odgovor.

Okrugle - ovog leta vas očekuju neočekivani prihodi

shutterstock_1204213927.jpg
Shutterstock Naočare za sunce otkriće vam šta vas čeka ovog leta

Vi ćete bukvalno postati magnet za novac! Možda će vaš hobi početi da vam donosi dodatni prihod, ili ćete postići unapređenje na poslu - jednom rečju, pripremite se na činjenicu da ne bi trebalo da imate problema sa finansijama u leto 2024.

Naučničke - ovog leta idete na putovanje iz snova

shutterstock_294982157.jpg
Shutterstock Naočare za sunce otkriće vam šta vas čeka ovog leta

Konačno će vam se ostvariti želja! Bilo da ste sanjali o Sejšelima, Zimbabveu, Maldivima ili Kopakabani, ovoga leta ćete stići na željenu destinaciju. Rečju, ovo će za vas biti leto sreće.

Mačkaste - ovog leta ćete ostvariti svoj san

Naočare za sunce otkriće vam šta vas čeka ovog leta
Shutterstock 

Ne mora da bude velikih razmera, ali ovako nešto može da se desi - da kupite stan ili automobil iz snova. Jedna od vaših želja će definitivno postati stvarnost - što preciznije formulišite svoje zahteve univerzumu.

Tankog rama - bićete okruženi ljubavlju

shutterstock_1135973705.jpg
Shutterstock Naočare za sunce otkriće vam šta vas čeka ovog leta

A ovo se može nazvati i prijatnim iznenađenjem: ako ste već u vezi, partner će vam dati najnežnije znake pažnje. Ukoliko još niste pronašli svoju drugu polovinu, u letnjoj sezoni šansa da je upoznate značajno će se povećati.

Avijatičarske - otkrićete smisao života

shutterstock_71882443.jpg
Shutterstock Naočare za sunce otkriće vam šta vas čeka ovog leta

Knjiga koju čitate na plaži, samo jedna reč ili stih neke pesme nateraće vas da shvatite sve o sebi i suštini svog života. Ne propustite taj osećaj, samo stavite naočare. 

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.