Šta god da je, ne možemo odustati od farmerki, one su komad koji morate imati u garderobi i mogu biti ključni element oko nekih klasičnih autfita. Određene prolećne i letnje trikove su testirali čuveni stilsti. Došli su do savršenog rešenja kako možemo da ih kombinujemo da izgledamo istovremeno kežual, elegantno i šik.

Sa blejzerom

Koju god boju ili materijal da odaberete, možete biti sigurni da će farmerke izgledati sjajno zajedno sa klasičnim blejzerom. Upotpunite izgled balerinama za dan ili štiklama ako izađete u noćni provod.

Sa belom košuljom

Bele košulje nikada neće izaći iz mode, zato vam preporučujemo da uložite u kvalitetan komad koji ćete dugo držati u svojoj garderobi. Izaberite pun materijal, eventualno sa obimnim rukavima, jer ćete tako staviti veći fokus na svoju odeću, ma koliko ona bila jednostavna, piše sajt Best life. 

Sa mokasinima

U slučaju da niste bili sigurni, stilisti potvrđuju da su mokasine osnovni komad ove sezone – a odlično idu uz prave farmerke. Čak i ako su oba komada sportska, daće vam elegantan izgled - u poređenju sa farmerkama i patikama. Mokasine uklopljenje uz farmerke učiniće da budete u centru pažnje celog leta.

Saznajte koje boje garderobe su savršene za bled ten.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.