Američka glumica Šeron Stoun jedna je od najlepših žena na svetu. Sada ima 64. godine i kako je istakla prihvatila je proces starenja, i to čini da i dalje izgleda zanosno i puno samopouzdanja.

Donosimo vam nekoliko citata Šeron Stoun za žene koje imaju preko 50 godina. Mogu vas osnažiti, inspirisati i podstaći da shvatite da ste lepe i sjajne baš takve kakve jeste.

"Ne želim da zamaskiram svoju starost. Samo želim da budem žena koja izgleda što bolje za svoje godine."

"Kad sam imala četrdeset I nešto, zaključala sam se u kupatilu sa flašom vina I rekla sebi: "ne idem nigde dok ne prihvatim sebe takvu kakva jesam"."

"Imam sreće sa najvažnijim stvarima u životu. Nisam imala sreće u svom zdravlju i u braku, ali sam se sabrala i jednostavno odlučila da nastavim sa svojim životom."

"Želim da tiho starim, to je moj cilj. 2001. godine imala sam tešku cerebralnu hemoragiju, tako da sam dobro svesna alternative mirnog starenja. Krv je ulazila u mozak devet dana. Procenat preživelih posle onoga što sam pretrpela je veoma mali, ali sam se nekako snašla. Zatim sam provela dve godine učeći da hodam, pričam i ponovo čitam. Posle toga, svaki razgovor o borama mi se čini smešnim."

"Na zemlji nikad neće biti potpuni mir. Ali oni mogu postojati u vašoj glavi."

"Ava Gardner je bila najlepša žena na svetu. Zašto? Nikada sebi ništa nije uradila. Izgledala je kao žena I nikada nije pokušavala da izgleda kao devojka."

"Kada gledate svoju decu kako odrastaju, saznaćete više o životu i o sebi."

"Sa 58 godina, shvatila sam da lepota dolazi iznutra. Da biste bili lepi, morate da radite ono što želite I to svaki dan. Volim da plešem do iznemoglosti."

Izvor: Sensa