Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 REČI KOJE NIKAD NE TREBA GOVORITI - PRIVLAČE LOŠU SREĆU: Budite oprezni! One su magnet za negativnu energiju

Reči koje privlače lošu sreću - ne treba ih govoriti često!

 Reči koje privlače lošu sreću i ne treba ih govoriti_245870515 Izvor: Shutterstock

Reči su poput tajni života, mogu biti dobre i loše, mogu biti lek za dušu, ali i oružje koje pogađa pravo u srce. Često zaboravimo na njihovu težinu, snagu i moć, zanemarujemo koliko utiču na našu energiju, život, odnose, način na koji nas ljudi vide, ali i kakve vibracije šaljemo ka Univerzumu. Neke reči koje su izuzetno pozitivne čine da zračite dibvnom energijom koja vam se vraća, ali neke reči su nažalost magnet za negativnu energiju i treba ih izbegavati. Evo koje reči treba da prestanete da govorite - privlače lošu sreću:

Pročitajte još

1. "Možda"

Ostavljate sebi prazninu i ne verujete da ćete zaista doneti pravu odluku. "Možda ću otići u teretanu", "Možda ću učiti više", "Možda bi sledećeg meseca trebalo da započnemo niz promena u našem projektu?" - sve su to skriveni izgovori, kada i dalje ne želite da učinite nešto, ali teško to sebi priznate. Umesto možda počnite da koristite reč "Sigurno." Izgovaranjem reči "možda" pokazujete da ne verujete u sebe, a samopouzdanje i ljubav prema svom biću predstavljaju ključ svakog uspeha.

2. "Nemoguće"

"Nemoguće je izgubiti 5 kg u tako kratkom vremenskom periodu"; "nemoguće je napustiti ovaj glupi posao, jer nemam novca"; "nemoguće je trčati 5 km, nemam okondiciju". Pravi primer da je sve u životu moguće je Nik Vujučić - uprkos svim ograničenjima za njega je sve postalo moguće i sjajno. Sve je u vašoj glavi i srcu - da li ćete odustati jer smatrate da je nešto "nemoguće" ili ćete nastaviti da se borite za snove. Izbacite reč "nemoguće" iz vašeg rečnika jer blokira put ka uspehu i sreći. Vi ste ti koji od nemogućeg prave moguće - probajte već danas!

Saznajte i...

3. "Slučajno"

"Slučajno sam, pogrešio", "slučajno zaboravio", "slučajno sam završio tu gde sam". Prema zakonima Univerzuma slučajnosti ne psotoje, već se sve događa sa razlogom. Čak i kada mi ne možemo da uvidimo razlog i uzrok, on je tu negde, duboko u nama i našoj podsvesti. Trudite se da izbegavate reč "slučajno", već radite stvari namerno, baš onako kako ste želeli i planirali. Ne živite život slučajno, već na način koji vam donosi radost.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj