Postoje žene koje u životu mogu da privuku baš sve što žele - to su one koje znaju kako da uživaju u životu. To je žena koja zna kako da uživa u sadašnjem trenutku, zna kako da ostvari svoje snove i ciljeve, ona koja je radosna čak i kada se dešava prava rutina. 

Kada žena nauči da uživa u životu, odnosno u svakom trenutku, moguće je da će privući sve što želi. Uživajte u zalasku Sunca, u ukusu pomorandže, u vetru u kosi, kada nanesete kremu na telo, kada pustite omiljenu pesmu i zatvorite oči... Žena koja zna sebi da udovolji, derinitivno je povezana sa srećom.

Kada razvije ovu veštinu, žena je svesna da njena sreća ne zavisi od drugih, već isključivo od nje same. Put do uživanja počinje od malih stvari kojima se okružujete kada ste sami.

Vaša posteljina... miris vašeg kupatila... vaš omiljeni film... Lepo postavljen sto, čak i ako nema s kim da podelite večeru. Večernje cipele i nova hačljina, kuhinja i kupatilo vašeg stana - sve su ovo stvari u kojima možete sami uživati i na kojima treba da budete zahvalni. 

Ukrasite svoj krevet jastucima i laticama ruža, napravite sebi mirišljavu kupku, zamotajte se u najmekaniji peškir dok čekate da vam se koža prirodno osuši, uživajte u mirisu kafe i čaja...

Iz nekog razloga, žene koje umeju sebi da pruže zadovoljstvo mogu da privuku i ljubav, sreću i uspeh u život. Glavni zadatak žene jeste da voli sebe i ceo svet takvom ljubavlju...

Može li se ova veština razviti? Da! Počnite da uživate u hrani, jutarnjem piću i odeći... Sve što vam se ne sviđa, stavite u kutiju i otarasite se. Kada ste nervozni i nezadovoljni, samo dodatno umnožavate nesreću. Ti si žena koja ima veliku moć - možeš stvoriti čitave svetove sa ovom moći. 

Uložite u svoje zavodoljstvo u životu, i zadovoljstvo će vam se vratiti!

Izvor: Sensa