Ključ je snažan i veoma prisutan simbol, pored toga što je predmeta koji svakodnevno koristimo, zaista pruža mogućnost otkrivanja onoga što se nalazi sa druge strane. Podseća na rešenje problema, pruža izvesnu sigurnost  zaštitu. Ali to je i simbol otvaranja podsvesti; otključavanje onih segmenata koji tek treba da se otkriju ili oslobađanje onih koji žude za postojanjem.

Ovaj test ličnosti će otkriti šta vam govori vaš izbor ključa. Koji su elementi vaše ličnosti koji vas upravo sada vode ka uspešnijoj, ispunjenijoj i boljoj budućnosti i kako ih istinski otključati i prihvatiti. Sve što treba da uradite je da izaberete jedan ključ sa slike.

shutterstock_2392790325.jpg
Shuitterstock 

Ako ste odabrali prvi ključ

Nalazite se u periodu duhovnog buđenja. Vaše iskustvo je obogaćeno raznim uticajima, situacijama koje su pružale bol, ali i utehu i sreću. Sada ste na pragu prihvatanja i negovanja sebe. Svesni ste sopstvene vrednosti i želite da se postavite na pijedestal svog života. Konačno. Do sada ste štitili druge, ohrabrivali, davali. Iako to nastavljate da radite, dobra karma vas nagrađuje i usmerava ka vrhu uz ostvarenje svih potencijala.

Ako ste odabrali drugi ključ

Samo ste vi izvor i pokretač sopstvenih promena. Odigrali ste mnoge uloge, istražili afinitete kojima ste učvrstili sopstveni identitet, a sada postajete učitelj. Nudi vam se mogućnost da svoja interesovanja, znanja i veštine prenesete drugima, da date savete. Delujte u obliku osobe koja vodi i inspiriše. Dovoljno ste neustrašivi i samouvereni, pa nemojte sumnjati da je sada pravo vreme da se upustite u takvu akciju. To je oduvek bilo u vama, samo morate da se usudite da prihvatite tu spoznaju.

Ako ste odabrali treći ključ

Da li sami kujete svoju sreću? Ili ga širite i poklanjate drugima? Pred vama je period u kome ćete moći da iskažete svu svoju kreativnost i ideje i zaista u ovom trenutku možete sebi da stvorite idealne uslove. Samo treba da se prepustite i shvatite koliko imate da ponudite. Bićete veoma inovativni, brzo razmišljate i naizgled lako ćete se snalaziti u komplikovanim situacijama. Ako nastavite da učite o sebi i drugima, postići ćete dugo očekivani napredak.

Saznajte kako da ostavite dobar utisak na poslu prema psihologu Sofiji Borojeviću.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Sensa hr/Sensa/A.S.