Nekada je samo nekoliko minuta dovoljno da spoznamo kojim putem treba da krenemo, a nekada nam je potrebna pomoć drugih da nas motivišu i pokrenu. U maju, na sledećem Sensa vikendu, imaćete priliku da zaista saznate koje su moći vašeg tela i duha, sa odličnim predavačima, u predivnoj prirodi i hotelu i kroz spa tretmanime koji će vas potpuno opustiti.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik 31.maj - 02. jun 2013.

POLAZAK je u petak, 31.maja u 16h, a POVRATAK u nedelju, 2.juna u 16h.

Cene:

Dvokrevetna soba - 13.500 dinara (po osobi)

U cenu su uključeni prevoz i smeštaj na bazi dva puna pansiona, prisustvo svim predavanjima i radionicama. Rok za prijavu je 21. maj 2013. Broj mesta je ograničen, za informaciju o dostupnosti kapaciteta molimo vas kontaktirajte agenciju I Travel: 011/3288-590

Instrukcije za plaćanje:

Uplatilac: vaše ime i prezime i adresa stanovanja
Svrha uplate: Uplata za aranžman Sensa vikend
Primalac: Privredno društvo za turizam i usluge I Travel d.o.o., Višnjićeva 2, 11000 Beograd.
Šifra plaćanja: 221
Valuta: RSD
Iznos: (prema cenovniku za dvokrevetnu sobu)
Račun primaoca: 170-0030012512000-51.
Nakon izvršene uplate, molimo pošaljite e-mail sa imenom i prezimenom i kontakt telefonom na sensavikend@adriamedia.rs.

Predavači i radionice:

  • Tamara Ratković - jutarnje vežbanje (energizacija tela i pilates) i šijacu
  • Vladan Vidović - ČI GONG Fontana Zdravlja
  • Slavica Squire- Power Life Design, NLP
  • Tanja Šešum - Radionica "Buđenje duše" uz pomoć floriterapije
  • Maja Popov - Terapeutska joga i transcedentalna meditacija

PageBreak

Upoznajte naše predavače

Tamara Ratković - AFC Star

Profesor je kineziologije sporta, licencirani predavač MK pilates metode (Michael King, osnivač Pilates Institute), shiatsu terapeut i aerobik i fitnes menadžer kluba "AFC Star". Završila je i orijentalnu dijagnostiku, homeopatsku školu, Akademiju življenja u sklopu edukacijskog programa Jadranke i Zlatka Pejića, pionira makrobiotike na ovim prostorima. Ima preko 20 godina iskustva u oblasti fitnesa, aerobika i pilatesa na ovim područjima. Autor preko 350 snimljeni serijala kao i različitih gostovanja i emitovanja u emisijamo o zdravom vežbanju u Srbiji i zemljama regiona. Objavila preko 100-tinu različitih članaka na istu temu. Pokretač je i edukator MK Pilates za područje ex. Jugoslavije. Osnivač prvog pilates studija i edukacijskog centra u Beogradu. U saradnji sa Sensa magazinom kreirala je prvi DVD Sensa pilates.

Tanja Šešum

Završila je Filozofski fakultet u Beogradu, odsek psihologija, zatim se posvetila edukaciji iz oblasti bračne i porodične terapije, Geštalt terapije. Takođe je pohađala Albert Ellis Institute - New York i edukaciju za terapeuta iz Racionalno Emotivno Bihejvioralne Terapije. Autor je dve knjige iz oblasti popularne psihologije "Psihoterapijski lavirint" i "Bolji život iz dana u dan".

Slavica Squire

Vlasnik je prvog NLP Institute u našoj zemlji, Podpredsednik European Coaching Association ECA, sertifikovani NLP Master Trainer i Master Coach Trainer, a ubraja se u internacionalne experte za lični razvoj top menadžera i traženih savetnika za vrhunske kadrove iz oblasti prodaje, HR, politike, medija i sporta. Njen uspeh i uspeh njenih klijenta dokazuju da su vrhunski poslovni rezultati neodvojivi od ličnog razvoja, balansa svih životnih oblasti, fleksibilnosti i otvorenosti.

Vladan Vidović

Vladan Vidović je jedini kvalifikovani Qi Gong master u Srbiji. Školovao se na dalekom istoku i Novom Zelandu, član je Australijske Akademije Bowtech-Bowen tehnike, takođe je reconnective healing terapeut.

Maja Popov

Diplomirala je u Novom Sadu na fakultetu za sport. Sa 18 godina u Ukraini i Švajcarskoj završila je kao najmlađi učitelj Transcendentalne meditacije i yoge. Kroz život najviše znanja primila je od učitelja Maharishi Mahes Yogija i Jadranka Mikleca kod koga se i specijalizovala za terapeutsku yogu i individualni pristup vežbanju koji već godinama uspešno sprovodi sa profesionalnim sportistima i klubovima kod nas i u inostranstvu. Izdala je dve knjige i dva DVD-a yoge.

Pročitajte detaljniji opis radionica i vežbi na narednoj strani.

PageBreak

Jutarnje vežbanje (Tamara Ratković):

Buđenje energije - jutarnjim energizirajućim vežbama do in-a i vežbama istezanja podići ćemo nivo svoje energije, pokrenuti je da nesmetano teče meridijanima našeg tela i tako delovati na svoje fizičko i duhovno zdravlje. Započnimo dan otvorenih čula!

Pilatesom do zdrave kičme - osnovnim vežbama pilatesa delovaćemo na povećanje mobilnosti kičmenog dela. Pokrenućemo svoju kičmu u svim smerovima, izazvaćemo svoj centar i primeniti sve principe pilatesa. Sinergija pilates i fitnes pokreta, snage, balansa i mobilnosti biće osnova ovog časa. Dobićete ideje kako i na koji način da jednostavnim svakodnevinim vežbama poboljšate svoje držanje!

Šijacu radionica - otvorimo svoje meridijane i pokrenimo energiju!

PageBreak

"Buđenje duše" uz pomoć floriterapije

Ovu radionicu vodi Tanja Šešum. U njoj ćemo pokušati da odgovorimo na sledeća pitanja iz ugla floriterapije:

Šta nas sve sprečava da se probudimo?

Da li je moguće biti zdrav a ne biti budan?

Da li je moguće biti srećan a ne biti budan?

Kao što reče Antoni de Melo - nesvestan život nije vredan življenja. Kada odbacimo svoje iluzije i postanemo svesni sveta oko sebe otkrićemo svu lepotu života na zemlji. Potrebno je samo osloboditi se svojih iluzija, postati svestan i život počinje.

PageBreak

Či Gong fontana zdravlja

"Mi nismo samo naše telo, mi smo mnogo više od toga."

Vežbe Či Gonga (vodi Vladan Vidović) pomoći će vam da bolje upoznate vašu spiritualnu i duhovnu stranu. Na ovom svetu smo da bismo bili srećni, da primamo i delimo ljubav sa drugima i kreiramo nešto dobro. Taj put nije jednostavan, ali je beskrajno zanimiljiv i prepun divnih iznenađenja.

Potrebno je vreme, doslednost i strpljenje. Či Gong je nastao u Kini i predstavlja vrstu treninga baziranu na 7000 godina dugoj tradiciji i razumevanju povezanosti ljudskog tela.

U Či Gong treningu razvijamo um, disanje i telo.Od ova tri najvaznije je razvijanje uma. Vežbe Či Gonga omogućiće vam da poboljšate sva tri aspekta, da pospešite vaše zdravlje, da postignete dobrostanje i da razvijete specijalne mogućnosti.

PageBreak

Teraputska joga (vodi Maja Popov)

Usled napetosti i ukrućenosti mišića i ligamenata, te neispravnog držanja, stvara se zatvorenost i pritisak, iskrivljenje prirodne strukture nekih vitalnih područja tela, kao što su kičmeni stub, grudni koš, karlica, zglobovi ruku, kolena, kukova itd.

Zato je važno da naučimo telo da se kroz joga vežbe redovno dubinski opusšta i regeneriše.

Teraputska joga se prilagođava telu pojedinca u zavisnosti od godina i stanja u kome se telo nalazi.

Transcendentalna meditacija (kratko informativno predavanje Maje Popov) - Mentalna joga. Laka, prirodna, nenaporna mentalna tehnika za dubinsko opuštanje i oslobađanje od stresa.

PageBreak

Power Life Design

Ovaj koncept predstavlja jednostavan recept za transformaciju.

Izuzetno moćan i oslobađajući koncept razvila je Slavica Squire, a zasnovan je na dugogodišnjim istraživanjima primenjenim na njena životna iskustva.

Otkrićete šta vas inspiriše i dobićete znanje, alate i pristup resursima uz pomoć kojih možete da kreirate život o kome sanjate.

Želite li da uzmete sudbinu u svoje ruke i da ostvarite svoje snove? Jeste li spremni?

Pridružite se Sensa timu i predavačima na prolećnom Sensa vikendu.