Feng šui stručnjak Sandra Drinčić i vlasnica Feng shui Instituta nedavno je objasnila koje stvari treba da izbacimo iz kuće, kao i na šta u domu posebno treba da obratimo pažnju do kraja 2022. godine koja je u znaku Voddenog Tigra.

Sandra Drinčić je tokom gostovanja u jutarnjem programu "Jutro" na Tv Prva objasnila šta moramo izbaciti iz doma: "Ne smemo da držimo sušeno cveće. Osušeno cveće je prikaz nekadašnje lepote koja je umrla."

Dodala je i koliki je značaj kuhinje prema feng šuiju - "Lepota jedne žene se ogleda prema kuhinji. Ukoliko se kuhinja dugo nije renovirala, žena brže sari, a muška osoba ima problem sa prihodima."

Prema kineskom kalendaru ovo je godina Vodenog Tigra, pa je Sandara istakla da za važne sastanke treba obući garderobu u plavoj, teget ili crnoj boji.

"Vodeni Tigar je od svih Tigrova najmirniji. Voda kada pronađe svoju poziciju, ona ne pravi nemir, ne sme da se dira. Ovo je godina velikog preduzetništva - preduzetnici treba dosta da razvijaju poslovanje. Srce prostora ove godine "treba da bude izlečeno". Treba da stavimo neku dekoraciju od elementa metala - metalna činija, metalna statua... To treba da stoji u centru prostora. "

Kako je još dobro dekorisati kuću u 2022. i privući napredak i prosperitet: "Dobro je da u ovoj godini vidimo negde figuricu tigra ili da stavimo neku novčanicu ispod laptopa ili kompjuterske tastature. Svuda moramo da imamo stabilnost. Nema staklenih trpezarijskih stolova, to je element voda odnosi novac. U dnevnoj sobi uvek moramo da imamo zid iza leđa. Ukoliko nam trpezarijski sto nije blizu kuhinje, pravi raskorak u porodici."

Izvor: Sensa