Masne naslage na rukama je izazov sa kojim se mnoge žene suočavaju, ali nije nerešiv. Kako biste smanjili obim ruku potrebno je i da obratite pažnju na ishranu, jedete izbalansirano, smanjite broj kalorija, izbegavate šećer, ne preskačete doručak i jedete obroke bogate proteinima.

Ipak, čak iako ishranom smanjite masne naslage u predelu ruku, posle mršavljenja može da ostane višak kože koji se posebno isiče kada podignete ruke. Zato je uz ishranu neophodna i fizička aktivnost.

Predlažemo vam video sa vežbama koji je pogledalo preko 100 miliona ljudi. Trening traje 8 minuta, svaka vežba se radi oko 45 sekundi, a na kraju treninga imate malo istezanje kako vas ruke ne bi bolele narednog dana. Autorka videa je sertifikovani lični i fitnes trener April Han koja ističe da ćete prve razultate, ukoliko radite ove vežbe svakog dana, videti već posle 30 dana.

Sve vežbe se rade u stojećem položaju, pa ih možete raditi i napolju i kod kuće. Prihvatite ovo kao mini izazov i pripremite se za leto - želimo vam sjajne rezultate.

Pogledajte trening u video snimku ispod!

Izvor: Sensa