Sastojci:
- 500 g tikvica
- 100 g crnog luka
- 2 crvene sveže paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica pinjola
- 2-3 kašičice maslinovog ulja
- 1 kašičica izrendanog kapra, so
- za preliv: 2 kašičice jabučnog sirćeta, 2 kašičice vode, šećer, biber, đumbir i kari
Priprema:
Na maslinovom ulju kratko propržiti luk isečen na listiće i papriku isečenu na štapiće. Dodati pinjole, a zatim tikvice narezane na kolutiće i so. Sve staviti u vatrostalnu posudu i zapeći u rerni zagrejanoj na 180°C oko 15 minuta. Zapečeno povrće posuti narezanim kaparom i poslužiti (kao dodatak, možete spremiti šniclu od soje). Poslužiti toplo.
Izvor: Minut za mene
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!