Čizkejk je postao najukusnija poslastica bez koje ne može da prođe nijedno slavlje, a ovaj krije jednos slasno iznenađenje - bundevu!
Sastojci:
Kora:
- 50 g putera
- 300 g drobljenog keksa po želji
Fil:
500 g krem sira
400 g pirea od budeve
3 kašike brašna
1 kašika sirupa od agave
1 kašika vanile
1 kašičica cimeta
½ kašičice muskatnog oraha
4 jaja
Priprema:
Na okrugli pleh utisnuti smesu od drobljenog keksa i putera i ravnomerno je raspodeliti. Koru peći 5 minuta na 180°C da se stegne. Nadev napraviti od preostalih sastojaka. Umutiti nadev mikserom i preliti preko kore. Celu smesu peći 1h na 180°C. Možete je po želji premazati pavlakom i dodatno zapeći oko 7 minuta na istoj temperaturi.
Izvor: Sensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!