Sastojci:
- 1 karfiol srednje veličine
- 1 veća glavica luka
- 2 čena belog luka
- 2 lovorovog lista
- majčina dušica
- 2 kašike pavlake za kuvanje
- pola litre bujona
- so
- biber
Priprema:
Sitno naseckajte luk i dinstajte na laganoj vatri dok ne omekša. Pred kraj dodajte usitnjeni beli luk, ruzmarin i majčinu dušicu.Dodajte komade karfiola i pripremljeni bujon. Kuvajte dok karfiol ne omekša i potom sve usitnite štapnim mikserom. Vratite usitnjenu smesu na šporet i dodajte so i biber po želji. Možete dodati malo vode ako smatrate da je smesa previše gusta. Dodajte dve kašike pavlake za dodatnu kremoznost, pustite da provri pa sklonite s vatre.
Izvor: Stil
KAKO PREBOLETI RASKID I ŠTA POSLE? Lajfkouč Ana Rodić nam otkriva prelomni momenat kad je ljubavi kraj
DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART 2024. GODINE: Jedan znak će rešiti svoje dugogodišnje probleme, a nekome će doći nova ljubav
TEST LIČNOSTI: KOJA JE VAŠA SKRIVENA UNUTRAŠNJA SNAGA? Odaberite sliku i saznajte koja je vaša najveća vrlina
10 NAVIKA ZA PUT DO USPEHA: O čemu najviše treba da vodite računa i na čemu da radite
ŠTA NIJE U REDU SA MNOM? Lajfkouč Ana Rodić nam otkriva zašto nas ljubav čini nesigurnima: Postavljamo pogrešno pitanje!