Sastojci:
- 250 g grilovanog tofua
- 300 g žute boranije
- 300 g zelene boranije
- 2 glavice crnog luka
- 2 kašike hladno ceđenog kokosovog ili maslinovog ulja
- soli i bibera po želji
Priprema:
Boraniju kuvati oko 20 minuta. Kad je kuvana, dobro je ocediti i staviti u činiju. Dodati grilovani tofu, crni luk sečen na kolutove, so i biber. Sve promešati i preliti kokosovim ili maslinovim uljem.
Izvor: Zdrava hrana
Šta broj stana ili kuće govori o vlasniku? Numerologija otkriva da li na adresi živi intelektualac ili boem
“Zasadi drvo” – jedna vizija, šest godina, milion sadnica
Kako da gledate kroz ljude? Frojdova tehnika i danas radi, a zasniva se greškama koje svaki čovek često pravi
Šta Japanke kriju i uvek izgledaju kao da im je 25? Dan počinju začinom, a ne završavaju ga bez pola ovog voća
Ako žena ima ovu osobinu, obara muškarce s nogu: Labkovski kaže da njena tajna moć nema veze sa uskim strukom