Sastojci:
- 1/2 šolje lešnika
- 8 urmi
- 6 jabuka
- 3 kašike limunovog soka
- 1/4 šolje suvog grožđa
- 1/4 kašičice cimeta
- 1/4 kašičice morskog oraščića
Priprema:
Oljuštite jabuke i iseckajte ih na kockice: dve sameljite u blenderu, dodajte 2 kašike limunovog soka, suvo grožđe, cimet i morski oraščić. Urme očistite od semenki i 5 sameljite i dodajte mešavini. Ostale jabuke prelijte kašičicom limunovog soka i izmešajte s ovom mešavinom, servirajte u činijicama za dezert.
Izvor: Sensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!