Sastojci:
- 1/2 šolje lešnika
- 8 urmi
- 6 jabuka
- 3 kašike limunovog soka
- 1/4 šolje suvog grožđa
- 1/4 kašičice cimeta
- 1/4 kašičice morskog oraščića
Priprema:
Oljuštite jabuke i iseckajte ih na kockice: dve sameljite u blenderu, dodajte 2 kašike limunovog soka, suvo grožđe, cimet i morski oraščić. Urme očistite od semenki i 5 sameljite i dodajte mešavini. Ostale jabuke prelijte kašičicom limunovog soka i izmešajte s ovom mešavinom, servirajte u činijicama za dezert.
Izvor: Sensa
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Uskršnji vikend horoskop od 18. do 21. aprila 2025: Čije će emocije buknuti, a ko treba da kupi srećku
Dnevni horoskop za 18. april 2025: Ribe se bacaju na dijetu, Strelcu prijatelji pomažu da reši ljubavnu krizu
8 feng šui saveta za privlačenje sreće: Šta treba da uradite u svakoj prostoriji pre Uskrsa?