Sastojci:
- 2 dcl heljdinog brašna
- 2 dcl ovsenog brašna
- 2 dcl vode
- 1 jaje
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kafena kašičica soli
- 1 kafena kašičica praška za pecivo
Priprema:
U posudu staviti sve sem belanca i dobro umešati. Belance posebno umutiti u čvrst šne, dodati u umućenu smesu i polako promešati. Peći u tiganju za palačinke bez dodatka ulja.
Služiti tople ili hladne. Smesa treba da bude gusta, konzistencije kao kad kuvate puding. Palačinka treba da ostane 2-3 mm debela i ne treba da bude velika, možda prečnika 15 cm.
Izvor: Hrono hrana
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!