Sastojci:
- 400 g kus-kusa
- 400 ml vode
- 50 g maslaca, slani
- 40 g suvo grožđe
- 40 g marelice, sušene
- 40 g badem, oljušteni suvi
- 1 prstohvat soli
Priprema:
Sušeno voće dobro operite i ocedite. Marelice usitnite na veličinu suvog grožđa. U činiji pomešajte kus-kus, prstohvat soli, maslac nasečen na kockice i sušeno voće pa sve prelijte s ključalom vodom. Ostavite da stoji poklopljeno dok kus-kus ne upije vodu. Za to vreme tostirajte bademe na suvoj tavi pa ih grubo usitnite. Viljuškom "razmrvite" kus-kus kako bi bio pahuljast i umešajte mu tostirane bademe.
Izvor: Gastro 24 sata
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!