Sastojci:
- 120 ml biljnog mleka po ličnom izboru (sojino, bademovo, zobeno, pirinčano; može i s aromom vanile)
- 120 ml ulje repice
- 1 kašika zaslađivača po svom izboru (nektar od agave, javorov sirup, pirinčani slad)
- ½ kašičica agar-agara u prahu
- po želji prirodna aroma vanile
Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do željene gustoće. Ako se blender zagreje, šlag odmah poslužujete i pred kraj miksanja ubacite koju kockicu leda. Ovako pripremljen šlag u frižideru može da stoji sedam dana, a možete ga i zamrznuti (u zamrzivaču ga držite do 3 meseca). Šlag možete da pripremite i bez agar-agara, ali biće mekši i tada je bolje odmah sve potrošiti.
Izvor: Sensa klub
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!