Sastojci:
- 120 ml biljnog mleka po ličnom izboru (sojino, bademovo, zobeno, pirinčano; može i s aromom vanile)
- 120 ml ulje repice
- 1 kašika zaslađivača po svom izboru (nektar od agave, javorov sirup, pirinčani slad)
- ½ kašičica agar-agara u prahu
- po želji prirodna aroma vanile
Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do željene gustoće. Ako se blender zagreje, šlag odmah poslužujete i pred kraj miksanja ubacite koju kockicu leda. Ovako pripremljen šlag u frižideru može da stoji sedam dana, a možete ga i zamrznuti (u zamrzivaču ga držite do 3 meseca). Šlag možete da pripremite i bez agar-agara, ali biće mekši i tada je bolje odmah sve potrošiti.
Izvor: Sensa klub
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 20. april 2025: Rak ulazi u raspravu sa bliskom osobom, Bik svima sve prašta
4 cveta unesite u kuću na Uskrs: Donose sreću, mir, ljubav i blagostanje, a jedan žuti buket priziva novac
Šta vas zaista čini srećnim? Izabrani cvet otkriva da li vas raduju male stvari ili tražite specijalne efekte