Sastojci:
- 120 ml biljnog mleka po ličnom izboru (sojino, bademovo, zobeno, pirinčano; može i s aromom vanile)
- 120 ml ulje repice
- 1 kašika zaslađivača po svom izboru (nektar od agave, javorov sirup, pirinčani slad)
- ½ kašičica agar-agara u prahu
- po želji prirodna aroma vanile
Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do željene gustoće. Ako se blender zagreje, šlag odmah poslužujete i pred kraj miksanja ubacite koju kockicu leda. Ovako pripremljen šlag u frižideru može da stoji sedam dana, a možete ga i zamrznuti (u zamrzivaču ga držite do 3 meseca). Šlag možete da pripremite i bez agar-agara, ali biće mekši i tada je bolje odmah sve potrošiti.
Izvor: Sensa klub
Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Neko će doživeti sudinski susret, nekome iznenada stiže novac
Zašto treba da se budite u 5 ujutro? Jačaju se 3 osobine važne za uspeh, ali samo ako ispunjavate jedan uslov
Dnevni horoskop za 16. februar 2025: Škorpiji će srce brže zakucati, Jarac okuplja ljude oko sebe
Kako da upoznate čoveka? Mudri citati Dostojevskog otkrivaju kada se najbolje vidi nečija duša
Mesečni horoskop za mart 2025: Neko upada u emotivni ćorsokak, nekog čeka dobra zarada, ali i veliki trošak