Sastojci:
- 1 kašika kokosovog ulja
- 1/2 srednje glavice crnog luka (iseckati)
- 4 čena belog luka (oljuštiti)
- 4 srednje tikice (do 1 kg)
- 1 kašičica đumbira u prahu
- bujon od povrća ili piletine
- so, biber
Priprema: Zagrejte kokosovo ulje, prodinstajte crni luk i blago zgnječen beli luk. Dodajte so, biber, đumbir i tikvice iseckane na kockice. Nalijte bujonom i kuvajte dok ne omekšaju, pa deo po deo barenih tikvica pasirajte u blenderu i vratite u čorbu. Doterajte ukus po želji, služite toplo ili hladno.
Ako niste na dijeti, začinite čorbu kiselom pavlakom i dodajte krutone.
Izvor: Lisa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!