Sastojci:
- ½ šolje sirove heljde
- 1 klementina (oljuštena)
- 1 kašika lanenog semena
- 2 kašike semena čie
- ¼ kašike cimeta
- ¾ šolje bademovog mleka
- 1 urma, bez kore
Za preliv:
- kriške klementine
- čia semenke
- orah
- puter od badema
Priprema:
Heljdu potopi preko noći, ujutru je ocediti i isprati. Dodati sve sastojke u blender i blendirati 30 sekundi (ili duže, po sopstvenom nahođenju). Dodati omiljene prelive ili neki od ponuđenih.
Izvor: Lovesensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!