Pevačicu Adele poznajemo kao simpatičnu "bucku" bajkovitog glasa koji budi najčistije emocije, piše Lovesensa.

Njena transformcaija po pitanju fizičkog izgleda počela je da motiviše žene koje imaju problem sa gojaznosti da napokon kontrolišu svoj život i naprave zdrave promene. Naime, Adele je za godinu dana uspela da izgubi 45 kilograma viška i sada izgleda srećno, zadovoljno, lepo i znatno zdravije.

Glavna motivacija za Adele nije bila zategnuta figura ili željena haljina koju nija mogla da obuče. Njeni treneri i bliski saradnici otkrili su da nikada cilj nije bilo mršavljenje radi mršavljenja, već je Adel želela da bude zdravija mama koja će biti primer svom sedmogodišnjem sinu Angelu.

Glavni ključ mršavljenja je pokretač svega u životu, a to je MOTIVACIJA! Ako želite u bilo čemu da ostvarite velike rezultate, potrebno je da budete istinski motivisani stvarima koje volite i za kojima čeznete. Svaka mama biće najbolja mama ako se trudi da ostane zdrava i svom detetu pruži neizmernu ljubav i podršku tokom odrastanja.

A ljubav nastaje tek kada počnete da volite sebe. Promenoite svoje navike, negujte svoju dušu i telo i trudite se da uvek budete ZDRAVA i SREĆNA žena.

Pored savršene motivacije, Adel je redovno vežbala. Tri puta nedeljno imala je kardio trening od 60 minuta, a kao dodatnu aktivnost izabrala je pilates koji lako osvoji srce svake žene. Pilates pomaže da bez puno fizičkog napora istegnete telo, izgubite masne naslage i izdužite mišiće.

Što se tiče ishrane, Adel je izabrala "Sirtfood dijetu" koja podrazumeva konzumiranje niskokalorične hrane, ali puno proteina, sokova, a dozvoljeni su crna čokolada i crveno vino na kraju dana.

Izvor: Lovesensa