Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Theta Healing: fizičko, duhovno, mentalno i emocionalno isceljivanje na jednostavan i brz način

Jednostavna tehnika kojom menjamo podsvesna uverenja i osećanja, unoseći pozitivne promene u svoj život.

  Izvor: Profimedia

Theta Healing (Theta isceljivanje) je drevni način emocionalnog, mentalnog, duhovnog i fizičkog isceljivanja i pre nekih 20 godina Vajana Stajbal (Vianna Stibal) američka isceliteljka je ponovo primila ovo znanje. Ona je uz pomoć tehnike iscelila sebe od raka noge. Vajana podučava ovo znanje po celom svetu a bila je nedavno i u našim krajevima. Postoje i knjige od Vajane Stajbal koje su prevedene na srpski i hrvatski jezik.

Theta isceljivanje je tehnika kojom možemo na jednostavan i brz način da unesemo pozitivne promene u naš život. Reč je o tome da se kroz promenu naših podsvesnih uverenja i osećaja, što je osnova ove tehnike, dešavaju promene u našem životu. Kroz rad na sebi praktičar ove tehnike može ubrzati svoj duhovni razvoj, poboljšati svoje finansije, unaprediti zdravlje i međuljudske odnose, kokreirati svoj život sa Energijom Stvaranja.

Mantre nisu samo za časove joge: ovu mini meditaciju možete praktikovati bilo gde

Sve je to moguće zahvaljujući Theta stanju uma kojeg postižu i praktičar i klijent tj. rad se odvija u Theta moždanim talasima (4-7 Hz) i zbog toga su moguće duboke promene u našoj podsvesti. Tehnika se može primeniti u svim područjima života i može se naučiti na seminarima iz Theta Healinga.

Ono što bih izdvojio kao značajan deo ove tehnike je rad na emocionalnom delu našeg bića kao što su traume , šok, osećaji poput zameranja, krivice, žaljenja, kajanja i sl. Svi ti osećaji u stvari blokiraju naš život i razvoj i nekad ceo život prođe a ne uspemo da ih se oslobodimo. Pronalaženjem uzroka tih osećaja (postupkom kopanja po podsvesti) mi ih se lako oslobađamo. Odnosno učimo kako istinski da oprostimo sebi i drugima ili kako istinski da prihvatimo i razumemo sebe i druge. Kada to uradimo onda se otvaramo za obilje univerzuma, za ljubav i sve one dobre stvari koje želimo u životu. Drugim rečima ne odbijamo uspeh, zadovoljstvo, sreću , blagostanje nego ih prihvatamo kao sastavni, normalni deo našeg života kao ono što nam je prirođeno. I tek tada počinjemo istinski da živimo i slavimo postojanje.

Osim ovih emocionalnih blokada moguće su drugačije blokade u našem životu kao što su zaveti i obaveze koje smo nekad davno usvojili ili verovanja i osećaji naših predaka koje nosimo u morfogenetskom polju oko molekule DNK ili pak ograničenja kolektivne svesti koja smo usvojili kao što su razni strahovi (bolesti,recesija..), predrasude i sl. Sve to možemo uspešno da otklonimo i da reprogramiramo našu podsvest kroz Theta rad.

Analiza psihičkih i podsvesnih poruka bolesti po organima: šta otkriva bolesna kičma, šta govore upale i alergije

Kada se otklone ove blokade dođe do spontanog isceljenja i raznih fizičkih oboljenja tj. nema više razloga da telo bude bolesno jer smo otklonili uzroke bolesti koji su najčešće emocionalne prirode. Ako je reč o genetskom oštećenju možemo ga isceliti kroz ovu tehniku. Ukoliko osoba ima previše toksina u telu ili auri moguće je čišćenje svega toga.

Goran Karna je službeni zastupnik Theta isceljivanja (Theta Healinga) za Srbiju i Hrvatsku. Više o tome pročitajte na sajtu www.thetaway.com.

theta_healing_fizicko_duhovno_mentalno_i_emocionalno_isceljivanje_na_jednostavan_i_brz_nacin_2
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj