Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da kompletno očistite svoj organizam: dve etape do zdravog i kvalitetnog života po Anatoliju Malovičkom

U knjizi "Kompletno čišćenje organizma", Anatolij Malovičko vas vodi kroz dve ključne etape čišćenja organizma u fizičkom i duhovnom smislu.

  Izvor: Profimedia

Unošenjem zagađujućih materija i energije u životnu sredinu ne samo da uništavamo kvalitet životne sredine već narušavamo i sopstveno zdravlje i kvalitet života. Jedan od načina da zaštitimo sopstveno zdravlje i poboljšamo kvalitet života, svakako podrazumeva ekološki odgovoran pristup životnoj sredini.

Nakon što osvestimo ideju o tome da svojim direktnim ili indirektnim ponašanjem treba da očistimo prirodu i okruženje u kom živimo od različitih vrsta zagađivača, bilo bi dobro da dozvolimo i svom organizmu da se kompletno očisti. Osvrt na ono što je bitno - na dar koji priroda i naš savršeni organizam predstavlja - dugujemo kako sebi, tako i nama dragim ljudima.

Metoda za jačanje imuniteta po receptu ruskog doktora: kako da ojačate imuni sistem za samo 15 sekundi

U knjizi "Kompletno čišćenje organizma" koju je napisao Anatolij Malovičko u izdanju GT project, pronaći ćete praktičan priručnik za zdrav i kvalitetan život, ali i filozofski pristup temi i ideji čišćenja organizma, kroz upoznavanje sopstvenih dubina i suštine, uz neizbežno upućivanje u fiziološke i hemijske procese pročišćavanja organizma.

Anatolij Malovičko koji je svojim iskustvom u lečenju lekovitim biljem pomogao velikom broju ljudi u Rusiji, u svojoj knjizi "Kompletno čišćenje organizma" nagoveštava da je za proces čišćenja organizma najvažnija dispciplina. Disciplinom i otvorenim umom pomoći ćemo sebi da prevladamo svoju "zatrovanu svest" i pogled na sebe i svet oko sebe.

Prema sistemu koji je Anatolij Malovičko izložio u knjizi "Kompletno čišćenje organizma", proces čišćenja se sastoji iz dve etape.

Prva etapa podrazumeva energoinforamciono obnavljanje organizma na kom je zasnovano čišćenje sistema za izlučivanje. Ova etapa se sastoji iz četiri dela:

1. Energoinformaciono obnavljanje predstavlja osnovu čišćenja u vidu kontakta s kosmičkom energijom života, prihvatanja Tvorca i "zakona koji su dati čoveku od njegovog postanka".

2. Čišćenje želudačno-crevnog trakta prema Anatoliju Malovičku predstavlja Prvu liniju odbrane od bolesti. Čišćenjem želudačno-crevnog trakta obezbeđuje se nesmetan protok energije čime se lakše borimo sa bolestima. "Sve što čovek izgubljenog razuma gura u sebe, postaje posao za Prvu liniju odbrane." - Anatolij Malovičko.

RECEPT za vegetarijanski kolač: neodoljivi čokoladni brauni od kuvanog kestena (BEZ BRAŠNA)

3. Čišćenje jetre i žučnog mehura predstavlja Drugu liniju odbrane. Jetra ima bitnu ulogu u odbrani i čišćenju organizma od otrova. "Već sada zapamtite strogi redosled čišćenja: ako niste očistili želudačno-crevni trakt, beskorisno je da se trudite da čistite jetru."

4. Čišćenje endokrinog sistema predstavlja Treću liniju odbrane. Uspostavljanjem rada endokrinog sistema doći će i do uspostavljanja balanasa životne energije i balansa u našem organizmu. Ova etapa obuhvata i čišćenje jetre i creva koji spadaju u endokrine organe, što znači da je započinjemo još čišćenjem želudačno-crevnog trakta. Završetkom ovog dugog i važnog dela prve etape "steći ćete energetsku harmoniju neophodnu za krepko fizičko i duševno zdravlje".

Druga etapa podrazumeva čišćenje na ćelijskom nivou. S obzirom da je ćelija osnova našeg organizma i uopšte postojanja, ova etapa predstavlja najviši oblik čišćenja koji sledi tek nakon strogog pridržavanja i završetka kompletne Prve etape. "Niko, čak ni najzdraviji čovek, ne može da pristupi ovoj etapi zaobišavši prethodne. Tako neodgovoran korak može da dovede do obrnutog rezultata: sva prljavština koja nije izašla iz organizma pokuljaće nazad u ćelije."

Nakon ove dve etape bićete spremni da pronađete sve one namirnice i napitke koji odgovaraju vama i vašim karakteristikama - vašem originalnom genetskom kodu, krvnoj grupi, polu, uzrastu...

"Od tog trenutka moći ćete da se pravilno hranite, da pravilno dopunjavate energiju i da dobijate s hranom i vodom najčistiju i neophodnu informaciju." - Anatolij Malovičko.

kako_da_kompletno_ocistite_svoj_organizam_dve_etape_do_zdravog_i_kvalitetnog_zivota_po_anatoliju_malovickom_2
Izvor: Profimedia

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj