Horoskop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine!

Konjukcija Venere i Plutona donosi intezivnu ljubav, saznajete kako treba da volite i to i manifestujete. Koliko ćete imati dobrih okolnosti u ljubavi tokom ovog dana, zavisi dosta od toga koliko i kako volite sebe. Ovaj aspekt vas podseća na stvari koje su značajne za vaše blagostanje i na vaše potrebe. Usamljena srca mogu doživeti snažne nivoe privlačnosti sa nekom osobom, ali razmislite pre nego što uđete u neku vezu da li je to zaista ono što vi zovete ljubavlju.

U suboru, 11. decemvra imaćemo inteligenciju, borbenost, hrabrost i potrebu da budemo iskreni. To veliko samopouzdanje donosi nam sekstil Merkura i Marsa - vaša inteligencija i brzi refleksi, i mentalno i fizički, čine vas strašnim protivnikom u bilo kom takmičarskom polju. Ovo je aspekt koji vas motiviše na uspeh, ali u jednoj stvari morate paziti, a to je komunikacija. Bićete iskreni i realnoi, ali birajte reči jer vaše izjave mogu nekoga da zabole.

U nedelju nas očekuju manje turbulencije jer ćemo pod kvadratom Sunca i Neptuna biti previše osetljivi. Moguće je da ćete negativno reagovati na svaku kritiku , grešku ili loše reči. Važno je da ne skupljate ove emocije u sebi, već ih izbacite. Dobra stvar ovog aspekta jeste to što ćete imati povišenu empatiju, pa možete nekome značajno pomoći. To će učiniti i da se vi sami osećate bolje.

U galeriji ispod pročitajte šta horoksop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine predviđa za vaš znak!

Sensa / Canva Horoskop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine!

Izvor: Sensa