Planete svakodnevno prelaze iz jendog znaka Zodijaka u drugi menjajući tok energije, uticaj i atmosferu, a 14. februara planeta komunikacije Merkur prelazi iz Jarca u Vodoliju. Ovaj aspekt će nas učiniti srećnijim i može doneti lepe promene.

Merkur će u znaku Vodolije ostati do 9. marta. Nešto više od tri nedelje, ova planeta će nas hraniti pozitivnom energijom. Ovo je veoma povoljno vreme za ljubavnu i finansijsku sferu. Pre svega, astrolozi savetuju da se fokusirate na uspeh kako biste povećali prihode i pronašli najkraći put do postizanja ciljeva.

Merkur je planeta komunikacije, a Vodolija je pogodna i za komunikaciju, flert, zabavljanje, jer se njen element poklapa sa elementom planete. Vodolija je vazdušni znak, a ovaj vazduh gurnuće vas u potragu za zajedničkim jezikom.

U ovom trenutku biće korisno napraviti sastanke, povećati aktivnost na društvenim mrežama i više se družiti i tragati za signalima ljubavi. Ovo je savršeno vreme da postojeće odnose podignete na viši nivo. Ovo je povoljan period za velike odluke poput zajedničkog života, preseljenja, upoznavanje partnera sa članovima porodice i prijateljima.

Od 14. februara biće mnogo lakše rešiti konflikte. Pokušajte da upoznate bolje nekoga sa kim niste imali zajednički jezik. Ovaj hrabar korak učiniće da pokažete svoju empatiju, razumevanje, ali i možda uronite du dušu druge osobe i osvestite kako možete pomoći i možda stvoriti jedno novo i lepo prijateljstvo. Merkur u Vodoliji je najpovoljnije vreme i za ulaganje u sopstveni razvoj . Možete kupiti nove knjige, uložiti u neki kurs, obrazovanje, prijaviti se za kurseve samorazvoja. Sve ovo će se isplatiti u budućnosti.

Takođe, možete investirati u novi posao ili u razvoj starog . Na primer, možemo govoriti o reklamnim kampanjama, promociji, zapošljavanju novih radnika. Treba da se aktiviraju svi oni koji su sada bez posla i ne mogu da nađu nešto što će ih motivisati i pružiti bolje uslove. Možda će biti zanimljivih ponuda različitih poslodavaca. Šaljite svoju biografiju i ne čekajte da promena padne sa neba. Više se potrudite i možete uspeti! Dok je Merkur u Vodoliji, pokušajte da napravite planiranu kupovinu, sada je povoljno vreme za rukovođenjem finansijama.

Da biste promenili svoj život na bolje, pokušajte najpre da promenite nešto u sebi! Iskoristite Merkur u Vodoliji od 14. februara do 9. marta na najbolji mogući način!

Izvor: Sensa