Vrlo često se dešava da Svemir šalje rasprostranjene znakove, koji ukazuju na nešto značajno za vas. Univerzum bi mogao da pošalje znakove koji ukazuju na to da je vaš trenutni partner pogrešan i razumevanje tog znaka može smanjiti potencijalne bolove i patnje.

Međutim, ako se iz nekog razloga ignorišete ili propustite znakove, moraćete da naučite stvari na teži način i kretaćete se pogrešnim putem na svakoj raskrsnici u životu. Prijatelji i članovi porodice uvek daju svoje savete i pokušavaju da dopru do vas iz najbolje namere. Ipak, svaka osoba mora obratiti pažnju na znakove Univerzuma i shvati da se sve na ovom svetu dešava s razlogom. Zato budite oprezni i tražite znakove da biste razumeli šta Svemir pokušava da nam kaže.

Znakovi upozorenja koje šalje Univerzum:

- Unutrašnja zbunjenost.

Ljudski instinkt je uvek najvažniji osećaj koji prenosi snažne emocije i upozorenja o predstojećim događajima. Grčevi, glavobolje ili uznemiren stomak bez ikakvog razloga, sigurni su znakovi u vezi nadolazećih opasnosti. Takva unutrašnja previranja su poruke Univerzuma da nešto nije u redu i da moramo da razmislimo i pokušamo da promenimo stvari.

- Gubljenje stvari.

Bez obzira na to koliko se trudimo da sačuvamo stvari, ono što nam nije namenjeno, na kraju će otići od nas, bilo da su to ideje, uverenja, predmeti ili ljudi. Na primer, gubitak punjača za telefon deluje kao znak da ne smemo da provodimo toliko vremena sa svojim telefonom i da pokušamo da živimo u trenutku. Kada provedete vreme sa svojim najmilijima, shvatićete znakove Univerzuma.

- Prekid ili intermeco.

Vreme je ljudska konstrukcija koja nam pomaže da međusobno bolje funkcionišemo. Međutim, odlaganja i prekidi su svakako loš znak u vezi sa predstojećim incidentom. Kao rezultat toga, moramo razmisliti o tome da naše sastanke ili događaje zakažemo za neko drugo prikladno vreme. Ako postoje kontinuirani niz odlaganja, moramo potpuno da otkažemo termin, jer je to loš predznak.

- Reči koje simbolizuju razdvajanje.
Ovo su 3 jednostavna načina za razumevanje tajnog koda od strane Univerzuma. Moramo negovati svoja čula i verovati svojim instinktima za bolje razumevanje.

Izvor: Sensa