Da li vam se događa da često sanjate istu osobu? Postoji nekoliko značenja ovog sna, a evo kako bi to moglo da utiče na vaš život:

1. Osoba ima veliki uticaj na vas - Jedan od mogućih razloga zašto stalno sanjate nekoga je taj što ta osoba ima veliki uticaj na vas. Bez obzira šta vam se dešava u snovima, oni su uvek odraz vaše podsvesti. Osoba koja ima veliki uticaj na vas je i osoba koja je usidrena u vašoj podsvesti.

2. Nestabilan odnos - Bilo da je u pitanju partner, saradnik ili prijatelj; ako se neko često pojavljuje u vašim snovima, postoji šansa da ste nestabilni sa tom osobom ili imate nerešen odnos. Snovi su samo pokazatelj da želite da rešite probleme koje imate sa ovom osobom - svesno ili nesvesno.

3. Loše ste se postavili prema ovoj osobi - Možda ste prema nekome bili nepravedni, grubi, hladni, nepošteni... Svesno ili nesvesno, možete se osećati krivim zbog toga. To se takođe ogleda u činjenici da se osoba često pojavljuje u vašim snovima.

4. Oproštaj - Možda je bilo upravo suprotno i ova osoba je nekad bila nepravedna prema vama. San takođe može biti pokazatelj da ste voljni da oprostite nekome i nastavite sa svojim životom.

Svaki san je rezultat vaše podsvesti. Obratite pažnju na ono što želi da vam saopšti, prenese ilina signale sudbine koje vam poručuje.

Izvor: Sensa