Još od otkrića muzike i šamanističkih rituala praćenih određenim zvukovima, ljudi su shvatali da muzika može da ima blagotvorno dejstvo po um i duh. 

Vibracije koje određena melodija manifestuje mogu na različit način uticati na naše telo i um. Poznat vam je osećaj da vam se uz određene pesme pleše, dok vam se uz neke plače. U savremenom svetu postoje brojne akustične energetske terapije. Muzika u nama budi određene emocije, utiče na naše čakrei energetske centre, a veruje se da vas neke frekvencije mogu podstaći da se oslobodite nekih strahova i negativnih uverenja, pomoći da poboljšate raspoloženje, ali i ohrabriti da napravite željenu promenu.

Muzika sa frekvencijom od 888 Hz najčešće se koristi tokom meditacije i u ciilju otklanjanja negativnih blokada koje vas sprečavaju da ostavrite finansijski prosperitet i privučete obilje. Ove blokade su najčešće uverenja stečena u detinjstvu, stavovi koje usvajamo u društvu ili nedosatak vere u sebe i svoje zasluge. 

Veruje se da frekvencija 888Hz otvara u vašem umu "Kapiju obilja". Dok meditirate uz ovu muziku, zatvorite oči i prepustite se osećaju mira, a u jendom trenutku možete i izgovarati afirmacije za privlačenje obilja:

Moj novac je pozitivan alat koji mi pomaže da živim sjajan život.
Moj novac me podržava i imam ga dovoljno.
Moj novac je bumerang i uvek mi se vrati.
Volim novac i novac voli mene.
Privlačim obilje svakom ćelijom svog bića.

Poslušajte u video prilogu melodiju sa frekvencijom 888Hz.

Izvor: Sensa