Svako je bar jednom u životu doživeo veoma poseban osećaj ili emociju nakon što je čuo određenu pesmu ili muziku. Ova osećanja su samo nagoveštaj onoga što mantre i pevanje mantri mogu da ožive u nama. Mantre su svete sanskritske reči koje su poređane zajedno na način da donose mnogo pozitivnosti kada se pevaju na pravi način. Moćni efekti pevanja mantri nisu sakriveni ni od koga. Iako su se u početku koristili za duhovne rituale, oni su poreklom iz tantričke tradicije i verskih spisa poznatih kao Vede. Izvor svih mantri je „OM“ koji ima moć svih bogova i boginja zajedno. „OM“ je bio zvuk koji je prvi put nastao kada je univerzum formiran, a iz njega su proizašli i ostali zvuci ili reči koje su kasnije korišćene za formiranje svetih i moćnih mantri. Bilo koja mantra je veoma korisna u svakom aspektu života, i kada se pevaju sa verom i predanošću.

Lakšmi mantra za uspeh i bogatstvo

 Mata Lakšmi se smatra jednom od najpopularnijih i obožavanih boginja hinduističke religije. Ona je supruga Višnua i obezbeđuje bogatstvo, izobilje, luksuz i prosperitet. Budući da je boginja bogatstva, lepote i prosperiteta oni koji je obožavaju dobijaju olakšanje od bede i tuge. Lakšmi mantre ne samo da donose bogatstvo i prosperitet, već i prosvetljuju um razumevanjem.

Lakšmi mantra je:

Om Shree Lakshmi Sahodaraia Namah

Prednosti pevanja Lakšmi mantre

 Boginja Lakšmi je oličenje lepote i prosperiteta. Pevanje mantre posvećene njoj je posebno korisno jer donosi ogromno bogatstvo i uspeh. Pošto je supruga Višnua, smatra se idealnom slikom lepe žene. Pevanje njenih mantri sa čistim srcem donosi lepotu izvođaču, kako iznutra tako i spolja.

Vibracija koja se stvarapri pevanju Lakšmi mantre stvara auru oko izvođača zbog čega oni postaju izuzetno sigurni u svoj zadatak.
Lakšmi mantru treba da ponavljate 108 puta tokom 72 dana okrenuti ka istoku ili severu.

Saznajte i koja mantra vas štiti od negativnosti.

BONUS VIDEO:

Feng šui pravila TikTok/candiselin86

 Sensa/M.D.