Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JE MAGIČAN DAN - VLADA ČUDESAN NIZ 8 - 8 I OTVARA SE PORTAL LAVLJA KAPIJA: Evo kako će kosmos da vam ostvari želje

Danas se otvara portal Lavlja kapija i vlada niz 8 - 8 - magičan dan! Evo kako da privučete ostvarenje želje!

 portal lavlja kapija_1905118714 Izvor: Shutterstock

Svake godine Sunce, Zemlja i zvezda Sirius kreću se na određenim tačkama i aktiviraju portal koji se naziva Lavlja kapija. Portal je otvoren između 26. jula i 12. avgusta, a najjači je 8. avgusta - na ovaj dan možemo primiti obilje snažne energije. Da bi se portal aktivirao, Sunce se mora poravnati sa zvezdom Sirius. Zvezdi Sirius oduvek sus e davala mistična značenja, smatra se da ona zrači posebnom energijom koja pozitivno utiče na nas.

Pročitajte još

Zbog toga astrolozi i numerolozi smatraju da je 8. avgust verovatno jedan od najčarobnijih dana u mesecu jer isporučuje energiju visoke frekvencije. Ova energija se može iskoristiti za uspešno ispoljavanje, isceljenje, duhovni rad ... Sada je trenutak da očistite energiju, solobodite se svega starog i negativnog, a otvorite prostor za nešto novo i veliko. Najbolje je koristiti ovu energiju tako što ćete se dobro brinuti o sebi i biti nežni prema sebi. Postavite namere / želje za naredne mesece. Takođe možete na papir zapisati svoje ciljeve.

Jedna od najboljih stavri koju danas treba uraditi jeste vizualizacija. Zamislite svoju želju, a onda nju i svoje misli prenesite na papir koji ćete sačuvati. Vizualizujte svaki detalj svoje želje, oživite je, prihvatite je kao da se već dogodila. To vam može dati inspiraciju koje korake treba da napravite, ali i optimizam i verovanje da ako se potrudimo možemo svoj život promeniti na bolje. Naravno, važno je da želja bude pozitivna i da može doneti dobro vama ili nekom drugom.

Saznajte i...

Numerolozi ističu da je ovaj dan poseban i zbog magičnog niza brojeva 8 - 8 koji ukazuje na ravnotežu i apsolutan balans. Prem anumerologiji, pojava brojeva 8 - 8 predstavlja prestanak briga oko finansija, period uživanja i odmora i korišćenje mogućnosti koje nam se pružaju. Ovo je broj koji označava nagradu za vaš rad i trud, a može doneti i dobre okolnosti ako maštate o susretu sa srodnom dušom.

Istog dana, 8. avgusta, očekuje nas i mald Mesec u Lavu kao daodatni svedok u želji za pozitivnom transformacijom. On otvara novi ciklus u letnjem periodu, pa ovo definitivno nije vreme da budete se držite zone komfora, već je trenutak za hrabrost, za pravu snagu. Za ponosno prihvatanje ko smo, odakle dolazimo i za poverenje u put koji je pred nama. Neka vam srce bude vodič!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj