Tražite ljubav? Nije važno koje je doba godine, zaslužujete da budete u vezi svojih snova. Ubacite se u energiju ljubavi i pripremite svoj duh sa ove 4 afirmacije da biste privukli ljubav.

Duhovno privlačenje ljubavi u svoj život je vrlo delotvorno. Čak i ako osećate da ste usamljeni, možda ste spremni za srodnu dušu ili za trajnu, zdravu vezu. Ostvarivanje zdrave, ljubavne veze potpuno je moguće pomoću Zakona privlačenja, ali postoje neke stvari koje morate uzeti u obzir.

Manifestacija Zakona privlačnosti deluje kroz uobičajene pozitivne misli, postupke i osećanja. Zapamtite, "manifestacija" je duhovni izraz. Manifestacija nečega znači da je vašem umu nešto jasno ili evidentno (možete to videti i verovati u to), a vi to živo iskustvo privlačite u stvarnost svojom vizijom. Životnu energiju određuju te misli, postupci i osećanja, koja redovno doživljavate. Da bi ove afirmacije pojačale vašu manifestaciju, morate ih koristiti svakodnevno. Vođenje dnevnika i meditacija su odlični načini da redovno koristite afirmacije, vežbate svoje zdrave, srećne misli i pripremite svoj um i duh da primi želje vašeg srca.

Afirmacije su samo jedan deo procesa ispoljavanja onoga što želite u životu. Proverite da li ste odlučni i izjavite ono što želite, pripremite um i srce, uradite svoj deo posla sa afirmacijama, otpustite kontrolu, kako biste prepustili univerzumu da odradi svoju magiju.

4 afirmacije za privlačenje ljubavi, romantike i željenog odnosa:

1. Dajem svoje srce, spremno da primi srce drugog.
2. Voljen sam više nego što sam ikada mislio da je moguće.
3. Otvoren sam za primanje ljubavi.
4. Pravim prostor za neverovatnog partnera u svom životu!

Izvor: Sensa